tirsdag 28. mai 2024
Registrering og enkel frokost
Del I: Velkommen og introduksjon av Food & Foodtech markedet i Norden
Kl. 08:00
Velkommen
Velkommen v/ Trine Loe, Divisjonsdirektør Future & Tech Industries, DNB
Samtale om DNBs fokus på bransjen
Trine Loe, Divisjonsdirektør Future & Tech Industries, DNB
Ingrid Drabløs, Fagansvarlig Food Industry, DNB
Dagens konferansier: Arne Hjeltnes
Kl. 08:15
«Et overordnet bilde av det Nordiske Food & Foodtech markedet»
Johan Jörgensen, Founder and partner at Sweden Foodtech
Del II: Investment opportunities in the Food & Foodtech Industries
Kl. 08:45
“General Global trends for investments in the food and agri business”
Cindy van Rijswik, Global Strategist Fresh Produce & Farm inputs, Rabo Bank
Kl. 08:55
“Private Equity investing in sustainable food companies”
Kees Kruythoff, Partner, Summa Equity
Kl. 09:10
Panel discussion: Investment opportunities in the Food & Foodtech Industries
Participants:
Cindy van Rijswick, Global Strategist Fresh Produce & Farm inputs Rabo Bank
Kees Kruythoff, Partner, Summa Equity
Audun Wickstrand Iversen, Portfolio Manager, DNB Wealth Management
Moderator: Ulrik Hallèn Øen, Associate Director Sustainable Finance, DNB
Lunsj
Vi serverer retter basert på oppskrifter fra en av Emilie Nerengs kokebøker.
Del III: Rammebetingelser for utvikling av Food & Foodtech bransjen
Hva må til for å forbedre og øke matproduksjonen?
Kl. 10:25
«Ressursrevolusjon i matsystemet»
Nicolai Prytz, VP Head of Sustainability, TOMRA Group
Kl. 10:33
“Gjødsel, en nødvendig innsatsfaktor i matproduksjonen, hvordan redusere CO2 utslipp»
Rikke Kyllenstjerne, SVP Foods Chain and Global Key Account, Yara
Kl. 10:40
Panelsamtale: «Hvilke tiltak må gjøres for å stimulere til bærekraftig og lønnsom matproduksjon»
Paneldeltagere:
Nicolai Prytz, VP Head of Sustainability, TOMRA Group
Johanne Kjuus, Direktør for Bærekraft, Tine Gruppa
Jeanett Bergan, SVP ESG & Sustainability, Orkla
Pär Larshans, Chief Sustainability Officer, Ragn-Sells Group
Rikke Kyllenstjerna, SVP Foods Chain and Global Key Accounts, Yara
Moderator: Arne Hjeltnes
Kl. 11:05
Politisk samtale «Rammebetingelser for fremtidens matsystem»
Paneldeltakere:
Lene Westgaard-Halle, Landbrukspolitisk talsperson, Høyre
Wenche Westberg, Statssekretær i LMD, Senterpartiet
Alfred Bjørlo, Stortingsrepresentant, Venstre
Moderator: Cecilie Brein-Karlsen, Divisjonsdirektør, DNB Næringspolitikk
Kl. 11:35
Panelsamtale: Handelens makt og ansvar
Paneldeltakere:
Bærekraftsansvarlig, Monica Ødegaard, Chief Operation Officer, Reitan Retail
Signe Bunkholt Sæter, Bærekraftsdirektør, NorgesGruppen
Ann-Katrin Tottie, Director, Business- & Customer Insight ICA Sverige AB
Moderator: Arne Hjeltnes
Pause
Del IV: Presentasjon fra startups og inspirasjonsforedrag fra Emilie Nereng
Kl. 12:10
Pitcher x 3 minutter
Inherit Carbon Solution
Millow
Ironic Biotech
Dyrket
Avisomo
Kl. 12:40
«Har vi skapt for mye problemer rundt mat og kosthold?»
Inspirasjonsforedrag med matinfluenser Emilie Nereng, @emilienutrition.
Emilie gir oss en balansert tilnærming til kosthold.
Kl. 13:05
Pitcher x 3 minutter
Tebrito
BioCo
AUK
Angry Camel
Avslutning
Ingrid Drabløs, Seniorrådgiver - Fagansvarlig Food Industry, DNB