tirsdag 27. mai 2025
Registrering og enkel frokost
Registrering og ID-sjekk (husk gyldig legitimasjon) Enkel frokost
Del I
Kl. 07:00
Velkommen/Welcome
Velkommen v/ Trine Loe, Divisjonsdirektør Future & Tech Industries, DNB
Dagens konferansier: Arne Hjeltnes
Kl. 07:15
Panelsamtale I: Balanseforholdet makt, ansvar, politikk og samarbeid
Paneldeltakere:
Ann-Beth Freuchen, konsernsjef Tine
Håkon Mageli, Konserndirektør Orkla
Runar Hollevik, CEO NorgesGruppen
Jonas Tunestål, CEO Scandi Standard
Jan Bodd, Co-founder Jordanes
Moderator: Arne Hjeltnes
Kl. 07:35
Politisk samtale: Det norske matsystemet - perspektiver og samarbeid
Paneldeltakere:
Petter Haas Brubakk, adm.dir NHO Mat og Drikke,
Bernt Apeland, Administrerende direktør i Virke,
Lene Westgaard-Halle, Stortingsrepresentant for Høyre
Moderator: Markus Weierud, Senior Næringspolitisk rådgiver, Govermental and Public Affairs DNB
Kl. 08:05
Geopolitical Update
Kjersti Haugland, Sjeføkonom DNB Markets
10:30 Pause
Kl. 08:50
Panelsamtale II: Dilemma - Lønnsom vekst versus Oppfyllelse av Bærekraftsmål
Paneldeltakere:
Emilie Olderskog, Senior Director Sustainability Elopak,
Jan Bodd, Co-founder Jordanes,
Elisabeth Morthen, Rådgiver, tidligere adm.dir Gartnerhallen
Åsa Domeij, Miljödirektör Axfood
Moderator: Nina Ahlstrand, Managing Director, Sustainable Finance DNB Markets
Kl. 09:25
Key Note Speaker, Cyrille Filott: "Three Transformative Trends in Food & Agribusiness»
Cyrille Filott, Global Strategist, Consumer Foods Packaging Logistics, Rabobank. Cyrille will present three themes that are shaping the future of food and agribusiness:
Geo-political changes. The current US administration is having an impact on global trade. But not only the US will determine the future…
Anti-obesity medication. Ozempic and other drugs are a big hit in the US. Consumption patterns are changing as a result, leading to strategic opportunities for food businesses
Demographics. We all know the population is getting older on average. This will impact food consumption, and also food manufacturing.
Kl. 09:50
Introduction to Panel Discussion: SAGA Robotics – From Start-up to Internationalization
Yvonne Silden Langlo, Senior Investment Manager, Nysnø
Kl. 10:15
Pitches from Scaleup Companies Pronofa (Purply) and Frostachips
Hans Petter Olsen, CEO, Pronofa (Purply) and Tommy Wikmark, Founder, Frostachips
Lunsj
Del II
Kl. 11:15
Panel Discussions: Innovation and Capital in the Food Industry; How to attract investors?
Participants:
Sophia Heyde, Vice President Health Investments Novo Holdings
Simon Petrén, CEO Humble Group
Christian Wierup, Head of the Consumer Sector, Carnegie Investment Banking
Anne Dingstad, CEO Mimiro
Christopher Slim, CEO & Co-founder Nicoya
Moderator: Ole Martin Westgaard, Analyst Markets Equities Research, DNB Markets
Kl. 11:50
Panel Discussions: Innovation and Capital in the Food Industry; Lessons learned
Participants:
Peter Odemark, CEO Re:food
Anne Dingstad, CEO Mimiro
Christopher Slim, CEO & Co-founder Nicoya
Kl. 12:15
Inspirasjonsforedrag: "Invester i deg selv – med bra mat for kroppen og kloden"
Et balansert kosthold er viktig for fysisk og psykisk helse. Det er stort samsvar mellom et kosthold som fremme helse og et kosthold som er mer bærekraftig – og ja, det er mulig å kombinere sunnhet og nytelse. Dette foredraget gir deg forskningsbaserte og praktiske tips til hvordan riktig kosthold kan styrke helsen, skjerpe hjernen, bedre humøret og øke overskuddet! Små endringer gjør stor forskjell!
Tine Mejlbo Sundfør, Klinisk ernæringsfysiolog, Phd
Kl. 12:45
Pitches from Scaleup Companies: SMAQO and more to come
Ramkumar Nair, CEO SMAQO
Kl. 13:15
Avslutning
Ingrid Drabløs, Fagansvarlig for matindustri DNB