• Chatbot
  • Hjelp og veiledning
  • Finn ditt DNB-kontor
  • Avtal møte
DNB NXT Healthcare
  • Oversikt
  • Stavanger
  • Trondheim
  • Bergen
  • NXT Arena
DNB Healthcare 2024 Bergen 730x325

DNB NXT Healthcare i Bergen

Dato: 12. juni 2024
Sted: Grand Bergen
Tid: 08:30 - 12:00
Påmeldingsfrist: 10. juni

Program og påmelding

Kontaktperson: Ingrid Gjøstein, Markeds- og Regionkontakt, DNB

Bergensregionen kan stå ved inngangen til en revolusjon innen helsesektoren. Denne dagen avdekker vi suksesshistorier, potensial og omfang. Hvordan bli et senter for helseinnovasjon som tiltrekker nye investorer og helsenæring som igjen gir skatteinntekter til gode offentlige helsetjenester?

Helse er ikke bare et samfunnsansvar, det er også en betydelig økonomisk mulighet. Konferansen "Helse 2030" vil forsøke å se inn i en fremtid der offentlig og privat helsevirksomhet samarbeider tett:

  • Hvorfor må det bli mer akseptert å tjene penger på helse?
  • Hvordan skape en kultur som verdsetter innovasjon og lønnsomhet uten at det går på bekostning av, men heller styrker kvalitet og tilbud i det offentlige helsevesenet?

Vi dykker ned i historiene til suksessfulle lokale helseaktører innen forskning og næringsliv, og hører fra bransjeeksperter.

Samtidig lærer vi av feil og utfordringer fra fortiden. Hvordan kunne andre land og regioner utvikle næring på det som var noen av våre lokale forskningssuksesser – som PCR-testen og oppdagelsen av leprabasillen?

DNB Program

Kl 09.10 – 09.35 Panelsamtale: Hvordan tilrettelegge for bedre offentlig-privat samarbeid innen helse? Hvordan gi private aktører et sterkt hjemmemarked for å ekspandere globalt?

Moderator: Sveinung Sleire (DNB)

Deltakere bl.a. Gøril Bjerkan (LO), Eivind Hansen (Helse Bergen), Monica Mæland (Bergen Næringsråd), Øystein Sørhaug (innovasjonspådriver fra 1. juni i

Leverandørutviklingsprogrammet NHO/KS) og Marte Joan Monstad (byråd for eldre, helse og omsorg – FrP).

Kl 11.40 – 11.50 Mulighetene fremover: Å få internasjonale investormiljøer interessert i næring og forskning fra Bergen

v/Torgrim Isaksen, DNB Corporate Bankings industriekspert på helse.

11.50 – 12.08 Panelsamtale: Kapital og investorer – hvordan få investorer på banen?

Hele Norge Eksporterer» skal doble helseindustrieksporten til 50 mrd kr innen 2030. Hva har Bergen, og hva mangler?

Moderator: Sveinung Sleire (DNB)

Deltakere bl.a. Gard Madsen (Innovasjon Norge – direktør for InvestIN Norway) og Arne Bergby (Defibrio). Flere paneldeltakere kommer.

Samarbeidspartnere i Bergen

Bergen Næringsråd

Bergen Næringsråd

Bergen Næringsråd er den største medlemsorganisasjonen og møtearenaen for næringslivet i Bergensregionen med over 4500 medlemmer. Vi representerer til sammen over 150.000 arbeidstakere.

Eitri

Eitri

Eitri er en helseinkubator og helse innovasjonssenter i Bergen som støtter oppstartsselskaper, forskere og helsepersonell i å utvikle innovative løsninger innen helseindustrien. Inkubatoren er et samarbeidsprosjekt mellom Universitetet i Bergen og Helse Bergen, og er drevet av Vestlandets Innovasjonselskap (VIS). Eitri tilbyr et dynamisk miljø med tilgang til laboratorier, kontorplasser og et bredt spekter av fasiliteter og nettverk som er utformet for å støtte innovasjon og samarbeid.

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech BlogSbanken.no

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteJobb hos ossSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.no

© DNB