• Chatbot
  • Hjelp og veiledning
  • Finn ditt DNB-kontor
  • Avtal møte

Vekst

Vi heier på dere som våger å satse og hjelper dere gjerne på vekstreisen.

Vi hjelper dere å lykkes

Å være den beste partneren for innovative og ambisiøse vekstselskaper er viktig for oss. Vi ønsker å bidra til at flere bedrifter vokser frem og skaper nye arbeidsplasser.

Våre regionale veksteksperter gir dere gratis rådgivning om finansiering i de ulike fasene av reisen. ​

Gjennom DNB NXT og NXT Accelerator og DNB NXT Arena kobler vi dere som er i vekst med kompetanse og kapital​, slik at dere øker sjansen for å lykkes.

DNB NXT Oslo
DNB NXT Stavanger

DNB NXT - der ideer møter kapital

I DNB er vi opptatt av at Norge skal lykkes med flere gründere, vekstbedrifter og innovative næringsmiljøer. DNB NXT er møteplassen for investorer, oppstarts- og vekstselskaper.

DNB NXT arrangementene finner sted over hele Norge høsten 2023. Se oversikt over byene vi er til stede i år, og meld deg på i dag.

Les mer og meld deg på
Oslo Innovation Week 2018

DNB NXT Arena - vårt nettverk for oppstart og vekst

I partnerskap med digitale plattformen CrowdWorks bygger vi norges største nettverk for oppstarts- og vekstselskaper og investorer

Les mer og bli med i DNB NXT Arena

Digital møteplass for gründere og investorer

Å hente investorkapital er en av de viktigste men også mest tidkrevende aktivitetene som en startup i vekst gjør, og det tar tid vekk fra å bygge selskapet. Økosystemet for unoterte selskap er fragmentert og uoversiktlig.

For å gjøre det enklere å møte og tiltrekke seg investorer har vi sammen med CrowdWorks lansert DNB NXT Arena - en digital møteplass for investorer og gründere.

DNB NXT Accelerator 2024

Vi er på jakt etter fintechs, proptechs og andre selskaper med et mangfoldig team som utvikler teknologi og forretningsmodeller.

Les mer og søk på årets program

Vekstfinansiering

Finansiering av veksten​

I all hovedsak dreier det seg om å benytte støtteordninger, hente egenkapital og søke om lån. Det kan være krevende å få en oversikt over mulighetene og hva som er den ideelle kombinasjonen av egenkapital og gjeld. I denne prosessen ønsker vi som bank å være en god rådgiver for dere.

Lån

Lånefinansiering er relevant når dere har evne til å betale ned gjeld og mulighet for å stille sikkerheter for lånet. Lån kan tilbys fra det offentlige, bank og private investorer. Felles for disse er en vurdering av risikoen og deres evne til å kunne tilbakebetale lånet.

Crowdfunding​

De siste årene har crowdfunding vokst sterkt i Norge. For dere i vekst vil det som regel være egenkapitalbasert crowdfunding eller lånebasert crowdfunding som er mest aktuelt. ​

Vi bistår deg i vekstreisen

Få råd om hvordan vi kan bistå dere i vekstreisen.

Det er kapitalkrevende å skalere bedriften og det finnes flere måter å finansiere veksten på.

Les mer om vekstfinansiering

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech BlogSbanken.no

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteJobb hos ossSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.no

© DNB