• Chatbot
  • Hjelp og veiledning
  • Finn ditt DNB-kontor
  • Avtal møte

Sbanken er nå en del av DNB

Her samler vi viktig informasjon om fusjonen mellom Sbanken og DNB

Team

DNB og Sbanken

2. mai 2023 ble Sbanken en del av DNB Bank ASA, og DNB ble juridisk ansvarlig finansforetak for kundeavtaler.

Etter fusjonen er Sbanken et sekundært merkenavn og kundekonsept i DNB Bank, med DNB Bank som juridisk ansvarlig finansforetak for Sbanken-konseptet sine kunder og tjenester.

Betaler med kort

Privatkunder

Sbanken-kunder blir kunde i Sbanken-konseptet i DNB. Alle avtaler og gjeldende betingelser blir overført i sin helhet til DNB Bank. Eventuelle fremtidige endringer i priser eller tjenester gir vi informasjon i god tid, akkurat som før.

Bedriftskunder

Sbanken Bedrift blir en del av DNB sin satsing på digitale løsninger for småbedrifter. Fra 2. mai 2023 er DNB juridisk ansvarlig finansforetak for kundeavtalene til bedrifter fra Sbanken. Alle avtaler og gjeldende betingelser blir overført i sin helhet til DNB Bank. 

Sbanken-konseptet

Fra og med 2. mai er Sbanken et kundekonsept levert av DNB. Sbanken-konseptet vil bestå av heldigitale, enkle løsninger, åpne priser og like betingelser for alle.

  • Les mer om Sbanken-konseptet

Viktig informasjon

Kundeservice

Kundeservice

Kunder i Sbanken-konseptet får hjelp av de samme folkene som før, og kan kontakte kundeservice på samme måte som før fusjonen. 

Tilsvarende vil også eksisterende DNB-kunder fortsette å bruke kundeservice som normalt, enten det skulle være gjennom telefon, chat eller å booke møte med oss på et av våre kontorer.

Spørsmål og svar

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech Blog

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.noJobb hos oss

© DNB