SAGA

Med SAGA får du eksklusive fordeler - fordelene kan du bruke når du vil, og vi er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg om du trenger oss.

  • Egen kontaktperson

  • Prioritet ved kø på telefon og chat

  • Concierge service - når du trenger det

Søk om SAGA her
Søk om SAGA her

Dette får du med SAGA

SAGA Boliglån

Du kan få rådgivning og finansiering ved kjøp av bolig og investeringsobjekter i inn- og utland. Vi hjelper deg også med å finne forsikringsløsninger som passer dine behov.

Les mer om SAGA Boliglån

SAGA Billån

Som SAGA-kunde får du gode fordeler ved kjøp og hold av bil. Du får gode betingelser på billån og bra priser hos vår samarbeidspartner AVIS Bilutleie.

Les mer om SAGA billån

Egen kontaktperson

Som SAGA-kunde i DNB får du din egen kontaktperson som kan hjelpe deg med alle dine spørsmål og behov rundt bank og personlig økonomi.

SAGA forbrukslån

Med SAGA forbrukslån kan du få løst dine kortsiktige økonomiske utfordringer og samle smålån.

Les mer om SAGA Forbrukslån

SAGA Kurtasjepris

Våre SAGA-kunder har en egen aksjekurtasjepris på 65 kr. Du får også tilgang til DNB Markets sine WEB sendinger og analyser.

Se prisliste

Prioritet på telefon og chat

Som SAGA-kunde blir du prioritert på tlf 04800 og på chat fra nettbanken. Du har også tilgang til våre beste rådgivere som strekker seg litt lengre for deg som SAGA-kunde.

50 % på trening i 6 måneder med EVO

Nå har vi fått oss en ny treningspartner i EVO. Som SAGA-kunde får du de første 6 månedene på EVO til halv pris + 2 PT timer gratis. Ingen bindingstid eller innmeldingsavgift.

Logg inn og få rabatten

60 % rabatt på Discovery+ Sport

Vi fortsetter vårt samarbeid med Discovery+ og som SAGA-kunde kan du strømme dine favoritter til redusert pris. Med 60% rabatt på Discovery+ Sport i 12 måneder er det mye å spare.

Logg inn og få rabatten

AVIS President's Club

Oppgrader ditt SAGA Mastercard med SAS EuroBonus så får du muligheten til å bli medlem i AVIS President's Club uten ekstra kostnad.

Nominell rente på SAGA Mastercard 18,00 %, effektiv rente 19,56%, 130 000 kroner o/12 mnd. Totalt 143 021 kroner. *

Les mer og oppgrader

SAGA Mastercard

Som SAGA-kunde har du mange eksklusive fordeler i ditt Saga Mastercard fra DNB. Du får tilgang til faste rabatter, supertilbud og mye mer! Mastercard Upgrade gir deg blant annet mulighet til å samle EuroBonus poeng på alle varekjøp du gjør med kortet.

Mange gode fordeler i kortet ditt

Concierge Service

La oss ta hand om bordreservasjonen, hotellbookingen eller bestille blomster til din kjære. Som SAGA-kunde kan du nyte godt av vår eksklusive Concierge Service. Når du ønsker noe ekstra her hjemme, eller når du skal ut og reise kan vi bistå med hjelp.

Trenger du billetter til en konsert, bestille leiebil eller kanskje du rett og slett trenger trafikkinformasjon eller tips om hva som skjer i de store byene? La oss fikse det for deg!

Tjenesten er helt gratis, det du må betale for er billetter, blomster eller andre ting som bestilles. Betaling for produktene belastes ditt SAGA Mastercard.

Ring oss på telefon 800 81 030

Fra Utland +47 66 98 66 84

Åpningstider er mandag – fredag kl. 08 – 21 og lørdag kl 09 – 17. Forespørsler som ikke kan besvares umiddelbart, som trenger noe behandlingstid, vil bli behandlet mandag – fredag kl. 08 – 16.

Service og assistanse

SAGA Boliglån

SAGA Billån

SAGA Kort

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB EiendomHun InvestererDNB Ung

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernPrislisteSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.no

© DNB