• Chatbot
  • Hjelp og veiledning
  • Finn ditt DNB-kontor
  • Avtal møte
DNB Uka Kristiansand
  • DNB Uka
  • Arrangementer

Investeringskveld – Markedsutsikter og fremtidens investeringer

Investeringskveld- Kristiansand - DNB UKA - transparent

Ønsker du et dypdykk i hva som skjer i aksjemarkedet og hvordan fremtidens innvesteringer ser ut. Da ønsker vi velkommen til tidenes investeringskveld i Kristiansand.

Onsdag 29. mai kommer Paul Harper og Audun I. Wickstrand til Kristiansand for å dele sin innsikt med dere. Både Paul Harper og Audun Wickstrand er stadig og finne i media med uttalelser om aksjemarkedet og investeringer i fremtiden. De er støtt og stadig innom podkasten: "Utbytte" og kommer nå til Kristiansand for å dele sine spesialiteter med dere.

Markedsutsikter 

Aksjestrateg Paul Harper, tar oss gjennom hva som rører seg i aksjemarkedene for øyeblikket og gir oss et innblikk i hva slags faktorer som blir viktige å følge med på fremover. 

Fremtidens investeringer 

Fremtiden kan beskrives på mange måter, DNB forvalter Audun Wickstrand Iversen gjør dette gjennom innovasjoner, disrupsjoner S-kurver og J-kurver. Ut av den analysen kommer roboter, selvkjørende biler, droner, elektriske helikopter og masse annet gøy. Vil du se fremtiden litt før alle andre gjør du det her. 

Dato: Onsdag 29. mai
Tid: Dørene åpner kl. 17:30 med enkel servering. Programstart kl. 18:00. Programslutt er ca. kl. 19:30.
Sted: DNB Kristiansand, Markensgate 19

Pris: kr 50,- pr pers. Pengene går uavkortet til Ressurssenteret Unik.

Det er begrenset med plasser. Sikre deg din plass og meld deg på via lenken under.

Familiedag i Aquarama

Familiedag - Kristiansand - DNB UKA - transparent

Vi har gleden av å ønske velkommen til en morsom og gøyal dag i Aquarama - ta med deg familien på en formiddag fylt med gode opplevelser!

Søndag 2. juni inviterer vi til en morsom familiedag i Aquarama. Her blir det mulighet for å være med: på skattejakt, teste ut dine surfeegenskaper i Aquasurf, prøve Wibitbanen og sikre deg kule premier i badeballslippet.

Dato: Søndag 2. Juni
Tid: kl. 12:00 - 15:00
Sted: Aquarama, Tangen 8

Pris: 50 kr per person. Inkluderer inngang, tilgang til aktivitetene, pølse m/pommes frites og 1 drikke. Pengene går uavkortet til Ressurssenteret Unik.

Arrangementet er utsolgt!

Boligkveld

Boligkveld - Kristiansand - DNB UKA - transparent

Er du klar for å gjøre boligdrømmen til virkelighet? Eller kanskje du allerede har oppnådd boligdrømmen og ønsker å få gode tips og triks til hvordan du kan gjøre boligen mer attraktiv? Da passer dette arrangementet for deg!

Program:

Praktiske råd og markedsoppdatering:
Eiendomsmegler i DNB Eiendom, Sol Vilde Andreassen, deler nyttige tips og gir deg innsikt i de juridiske aspektene ved boligbytte og oppdaterer deg på markedet i Kristiansand.

Finansielle spørsmål: 
Finansrådgiver Andrea Hogga gir deg svar på alle dine økonomiske spørsmål knyttet til boligkjøp og boligbytte.

Verdifulle grep for økt boligverdi:
Mads Clemmetsen, kjent fra TV-programmene “Eventyrlig Oppussing” på TV3 og “Rydderevolusjonen” på TV2, deler små og store grep du kan gjøre for å gjøre din bolig mer attraktiv for mulige kjøpere.

Interiør og fargevalg 
Tone Kroken, en anerkjent stylist, interiørarkitekt og designer, pryder ofte forsiden på interiørbladene og har blant annet Norges mest populære podkast – Interiørrådet. 

Nå kommer hun til Kristiansand for å dele siste nytt innenfor trender og gir oss sine beste råd til hvordan du kan få ditt hjem til å skinne.

Dato: Onsdag 5. Juni
Tid: Dørene åpner kl. 17:30, enkel matservering. Programstart kl. 18:00. Programslutt ca. kl. 20:00
Sted: DNB Kristiansand, Markensgate 19

Pris: kr 50,- pr pers. Pengene går uavkortet til Ressurssenteret Unik.

Det er begrenset med plasser. Sikre deg din plass og meld deg på via lenken under.

Økonomiseminar for bedriftsledere

Er du bedriftseier og vil være mer om hvordan styre egen økonomi? Stoler du blindt på regnskapsføreren sin regnskapsførsel? Da vil dette seminaret  passe godt for deg!

Dato: Mandag 27. mai
Tid: 10:00 - 11:00 
Sted: DNB Kristiansand, Markensgate 19

Steinar Vehus fra View Ledger kommer for å dele sin kunnskap og erfaring. På seminaret vil du få et innblikk i hvilke poster i regnskapet du bør være spesielt oppmerksom på,  slik at du kan ta kontroll over egen bedriftsøkonomi.

Vehus har mange års erfaring fra regnskapsbransjen, blant annet ved å bygge opp "Regnskapskompaniet" som han nylig solgte til View Ledger der han nå jobber som forretningsutvikler.  Steinar har en humoristisk fremtoning i sine foredrag og forklarer regnskap på en måte som alle forstår!

Seminaret passer for deg som driver en liten/mellomstor bedrift uten egen økonomiavdeling, for deg som jobber i en bedrift og syns det er interessant å lære mer om bedriftens økonomi eller for deg som har startet/planlegger å starte din egen bedrift!

Cyber Security

Med Roar Thon fra NSM (Nasjonal sikkerhetsmyndighet)

Dato: Mandag 27. mai
Tid: 12:00 - 13:30 (lunsj fra kl. 11:00-12:00) 
Sted: DNB Kristiansand, Markensgate 19

Roar Thon fra Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) kommer for å fortelle litt om hvordan trusselbildet ser ut, hva din bedrift kan gjøre for å redusere risikoen for å bli angrepet og hva man skal gjøre om man blir angrepet.

Roar er fagdirektør i NSM med bakgrunn fra Forsvaret og politiet. Han er en prisbelønnet foredragsholder og har over 1400 foredrag i NSMs tjeneste. Roar er en av landets mest etterspurte foredragsholdere og nå kommer han til Kristiansand!

I tillegg til Roar Thon, vil DNB sin egen Eivind Johannesen fortelle om konseptet "Trygg handel med utlandet". Driver din bedrift med kjøp og salg med utlandet, er det mange fallgruver du kan komme borti. 

Eivind vil fortelle litt om hvordan du kan sikre dine leveranser, ordre og kontantstrømmer i forbindelse med handel med utlandet.

Det er begrenset antall plasser. Sikre deg din plass og meld deg på via lenken under.

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech BlogSbanken.no

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteJobb hos ossSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.no

© DNB