• Chatbot
  • Hjelp og veiledning
  • Finn ditt DNB-kontor
  • Avtal møte

Vilkår for bruk

Som kunde i DNB, kan du få rabatt når du handler hos våre samarbeidspartnere. Betingelsen er at du betaler med et av våre DNB kort. Tilbudene løses ut med rabattkoden SUPERSOMMER2024.

Tilbudet gjelder dessverre ikke for Sbanken-kunder.

Rabattene finner du på denne nettsiden. De varierer fra leverandør til leverandør, og det opereres med førstemann til mølla-prinsippet. Er en leverandør utsolgt, vil tilbudet merkes som «utsolgt» på nettsiden. Gjennom sommeren vil det dukke opp nye tilbud, mens enkelte tilbud vil utgå. Det er ulik varighet på tilbudene, så sjekk produktinformasjonen for å være sikker på perioden og innholdet på akkurat det produktet du bestiller.

Kampanjen varer fra 27. mai– 19. august, altså ut skoleferien. Tilbudene må bestilles, betales og brukes i denne perioden.

Hver enkelt leverandør som er med på kampanjen er selv ansvarlig for egne tilbud og kvaliteten av disse. Skulle det oppstå problemer med en leveranse, være seg kvalitet, vilkår, pris eller annet, må dette tas direkte med den enkelte leverandør. DNB står ikke ansvarlig for innholdet i tilbudene representert på denne siden.

Alle kjøp, bestillinger og betalinger gjøres direkte til leverandør, via lenke fra nettsiden. Ingen handler går via DNB. Det er butikken som gir deg rabatten, etter avtale med oss. DNB er ikke ansvarlig for at butikken oppfyller sine forpliktelser i avtalen med kjøper, med mindre annet er bestemt i eller i medhold av lov eller annen avtale med DNB.

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech BlogSbanken.no

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteJobb hos ossSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.no

© DNB