• Chatbot
  • Hjelp og veiledning
  • Finn ditt DNB-kontor
  • Avtal møte

Design i DNB

Som designer i DNB får du muligheten til å påvirke folks hverdag.

DNB Design

Hvem er designerne i DNB?

I dag er vi rundt 40 designere som jobber i DNB og er en blanding av Service-, UX og UI designere. Vi representerer minst 8 forskjellige nasjoner, har en god blanding av kjønn, alder, erfaring og kompetanse. Vi har flere spesialister innen områder som UU, native, web, SD, innsikt og utviklere til designsystemet vårt Eufemia. Vi vil hverandre vel, og jobber sammen om å lage skikkelig gode tjenester for kundene våre.

Hvordan vi jobber

DNB har et modent miljø for design. Vi som designere er tidlig involvert og påvirker retning og utfall basert på våre fagdisipliner.

Hos oss jobber designerne i team. Vi er organisert i en sentralisert partnerskapsmodell. Vi jobber 4 dager i uken sammen med forretning og Tech, for å utvikle nye og eksisterende kundeløsninger. På den siste ukedagen samles alle designerne til faglig utvikling og konsernoppdrag.

Se ledige stillinger
DNB Design

Hvorfor vil du jobbe som designer i DNB?

– Fordi det er et veldig godt miljø her, både faglig og sosialt. I tillegg får du muligheten til å faktisk utgjøre en forskjell, og det er svært gode muligheter for utvikling, sier Ørjan.

Nysgjerrig? Vi hører gjerne fra deg!

  • Ørjan Bagn

    Leder tjenestedesign

    Ørjan Bagn

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech Blog

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.noJobb hos oss

© DNB