• Chatbot
  • Hjelp og veiledning
  • Finn ditt DNB-kontor
  • Avtal møte

DNB-advokatene

Vi ønsker å være den mest attraktive arbeidsplassen for advokater i Norge og ha den beste kompetansen på kjerneområdene våre.

Juridisk

Vil du bli en av oss?

Vi er rundt 50 advokater og holder til i Oslo og Bergen. Vi har et nært samarbeid med andre juridiske miljøer i DNB og advokatene ved DNBs utenlandskontorer. DNB har interne advokater i blant annet London og New York, hvor både lokale og norske advokater jobber. 

DNB-advokatene jobber med hele DNB-konsernet. Vi gir rettslige råd, bidrar når DNB skal lage nye produkter, representerer DNB i rettstvister, holder DNB oppdatert om nye lover og regler og styrer bruken av eksterne advokater.

Våre kjerneområder

Sparing og investering

Kundeinnsikt, personvern og informasjonssikkerhet

Finansavtaler og problemengasjement

Klimaomstilling og bærekraft

Produktutvikling

Tvisteløsning

Hvorfor velge DNB-advokatene?

Vi jobber tett på oppdragsgiverne våre. Det gir en unik mulighet til å utvikle solid forretningsmessig kompetanse innenfor ulike områder i bank og finans, i tillegg til de juridiske fagområdene. 

DNB er bransjeledende. Det gjenspeiles i oppdragene våre. Større, flere, mer varierte og mer spennende oppdrag. Det innebærer også at DNB har den beste og bredeste kompetansen innen sin bransje.

Registrer din CV

Kvinne med nettbrett

Traineeopphold

Som trainee hos oss får du bruk for det du har lært på studiet, for eksempel panterett, pengekravsrett, kontraktsrett, konkursrett og selskapsrett. Du får også muligheten til å bli kjent med nye rettsområder.

  • Les mer og søk her
En mann ser ned på et nettbrett og smiler

Digital Trainee

Digital Trainee er et traineeprogram i samarbeid mellom DNB-advokatene, Wikborg Rein og Telenor. Som Digital Trainee får du jobbe i grensesnittet mellom juss og teknologi i alle de tre selskapene.

Flere folk står mot hverandre og smiler

Corporate Legal Intern

Corporate Legal Intern er et traineeprogram for jusstudenter i samarbeid mellom DNB-advokatene, Advokatfirmaet BAHR og Aker Solutions.

Kontorbilde

Bærekraftstrainee

Bærekraftstrainee er et nytt traineeprogram for jusstudenter i samarbeid mellom advokatfirmaet Thommessen og DNB.

  • Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne!

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech BlogSbanken.no

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteJobb hos ossSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.no

© DNB