• Chatbot
  • Hjelp og veiledning
  • Finn ditt DNB-kontor
  • Avtal møte

Jobbe med kunder

Vil du bli rå på kundekontakt? Da har du kommet til riktig sted!

Jobb med kunder i DNB.

Hos DNB kan du jobbe med privatkunder, bedriftskunder eller store selskap og institusjoner. Alt handler om å være god med mennesker.

Du kan jobbe med kunder innenfor disse områdene

Personmarked og Wealth Management

I filialer på tvers av hele Norge, inn- og utgående telefonsamtaler og på chat i nettbanken – hver dag møter vi flere tusen privatkunder på ulike flater. Her gir vi profesjonell rådgivning innen finansiering, sparing, betalingsformidling og forsikring. Vi skal gjøre det enkelt for kunden å forstå både bankproduktene og de tekniske løsningene våre. Og når noen står fast, skal vi guide dem på rett kjøl.

Bedriftsmarked

DNB er bransjeledende på flere områder, og bistår bedrifter og deres eiere på tvers av regioner og landegrenser. På bedriftssiden er vi representert i 15 land og på 45 lokasjoner i Norge. Vi skal være en rådgiver som bidrar til bærekraftig verdiskapning og innovasjon. På kundelisten står alt fra store, internasjonale virksomheter til små gründerselskap i oppstartstartfasen. Gjennom å bygge gode relasjoner til kunden, kommer kundeansvarlige tett på finansielle problemstillinger, store som små.

Les mer om hvilke bransjer vi dekker

DNB Markets

DNB Markets er Norges største investeringsbank og meglerhus. Vi betjener kunder med et bredt spekter av finansielle produkter og tjenester.

Les mer om jobb i DNB Markets her

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og god pensjonsordning

I tillegg vil du som ansatt i DNB får gode forsikringsordninger, fleksitid, mulighet for hjemmekontor, firmahytter over hele landet og en rekke andre frynsegoder og rabattordninger.

Se ledige stillinger

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech Blog

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.noJobb hos oss

© DNB