• Chatbot
  • Hjelp og veiledning
  • Finn ditt DNB-kontor
  • Avtal møte

Jobbe med kunder

Vil du bli rå på kundekontakt? Da har du kommet til riktig sted!

En mann tar en annen person i hånden. En kvinne smiler i bakgrunnen.

Du kan jobbe innenfor disse kundegruppene

Personmarked og Wealth Management

I filialer på tvers av hele Norge, inn- og utgående telefonsamtaler og på chat i nettbanken – hver dag møter vi flere tusen privatkunder på ulike flater. Her gir vi profesjonell rådgivning innen finansiering, sparing, betalingsformidling og forsikring. Vi skal gjøre det enkelt for kunden å forstå både bankproduktene og de tekniske løsningene våre. Og når noen står fast, skal vi guide dem på rett kjøl.

Bedriftsmarked

DNB er bransjeledende på flere områder, og bistår bedrifter og deres eiere på tvers av regioner og landegrenser. På bedriftssiden er vi representert i 15 land og på 45 lokasjoner i Norge. Vi skal være en rådgiver som bidrar til bærekraftig verdiskapning og innovasjon. På kundelisten står alt fra store, internasjonale virksomheter til små gründerselskap i oppstartstartfasen. Gjennom å bygge gode relasjoner til kunden, kommer kundeansvarlige tett på finansielle problemstillinger, store som små.

Les mer om hvilke bransjer vi dekker

Vi tilbyr alle våre ansatte konkurransedyktig lønn og pensjonsordning

I tillegg vil du som ansatt hos oss, få tilgang til rorbuer og hytter i hele Norge og idretts- og kulturtilbud som dekker de aller fleste interessefelt.

Se ledige stillinger

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech Blog

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.noJobb hos oss

© DNB