DNB - advokatene

Kvinne-advokat
Har du lyst til å bli en av våre interns? Vi søker engasjerte, nysgjerrige og dyktige studenter til våre studentprogrammer.
 

Tilbud til jusstudenter

Kvinne-internship
Internship hos DNB-advokatene

Bli intern (trainee/praktikant) hos DNB-advokatene!

Hos DNB-advokatene får du en unik mulighet til å jobbe med store, spennende og varierte oppdrag for hele DNB. Som intern får du et innblikk i hvordan det er å arbeide i et in-house advokatmiljø som jobber tett på sine oppdragsgivere i banken. Du får en egen fadder og anledning til å delta på interne kurs, seminarer og sosiale arrangementer under oppholdet. Et internship hos oss varer i fire uker.

Vi søker engasjerte, nysgjerrige og dyktige studenter til internship ved vårt hovedkontor i Oslo. Ved en søknad om internship vektlegger vi blant annet gode karakterer, god fremstillingsevne, samt engasjement utenom studiet.

Søknadsperioden for internship i 2020 er nå avsluttet. Vi tar imot søknader om internship i 2021 fra høsten av. Søknadssiden vil da være tilgjengelig her. 
 

Digital Trainee

Digital Trainee er et traineeprogram for jusstudenter med interesse for eller kompetanse innen teknologi. Traineeprogrammet er et samarbeid mellom DNB-advokatene, Wikborg Rein og AVO Consulting.

Som Digital Trainee får du tre traineeopphold over tre semestre – ett hos hvert av de tre selskapene. Hvert opphold varer i fire til seks uker. Som Digital Trainee får du jobbe i grensesnittet mellom juss og teknologi, og hos DNB-advokatene vil du derfor være tilsluttet vår seksjon for Innovasjon og teknologi. I tillegg til å jobbe med fagområder som personvern, kontraktsrett og markedsføringsrett, kan du bli involvert i digitaliseringsprosjekter og utvikling av nye tjenester og produkter.

Corporate Legal Intern

Corporate Legal Intern er et traineeprogram for jusstudenter i samarbeid mellom DNB-advokatene, Advokatfirmaet BAHR og Aker Solutions.

Som Corporate Legal Intern gjennomfører du tre praktikantopphold over tre semestre, med ett opphold per semester. Du får innblikk i arbeidet som advokat i to store bedrifter med egen juridisk avdeling, og i et forretnings-advokatfirma. Dette gir en unik mulighet til å delta i store og varierte oppdrag i samarbeid med landets ledende forretningsadvokater.

» Les mer om Corporate Legal Intern programmet og hvordan søke her. 
 

Hvorfor DNB-advokatene

Kvinne-smiler
DNB er Norges største finanskonsern, og spiller en svært viktig rolle  i norsk næringsliv, norsk privatliv og dermed i samfunnet generelt.

Å jobbe som advokat eller intern (trainee) i Norges ledende bank betyr at du får være med på store og varierte oppdrag.  Vi jobber tett på oppdragsgiverne våre, som består av de ulike miljøene i banken. Som intern hos oss får du innblikk i hvordan det er å jobbe i et forretningsadvokatmiljø og samtidig være en del av et stort finanskonsern. Du får ta aktiv del i spennende prosjekter, for tiden med mye fokus på utvikling av nye produkter som driver bank og finans inn i fremtiden.

Om DNB-advokatene

Mann-smiler
DNB-advokatene er DNBs interne advokatkontor. Vi er over 50 advokater og har som mål å være Norges beste interne advokatmiljø og det ledende miljøet innen våre kjerneområder. 

Vi sitter tett på konsernet, og det er ingen andre steder i Norge der du kan opparbeide deg like god juridisk og forretningsmessig kompetanse innen bank og finans som hos oss.

Organisatorisk er vi inndelt i tre seksjoner: Innovasjon og teknologi, Sparing og investering og Kreditt og transaksjoner. Som intern hos oss blir du tilknyttet en av våre tre seksjoner, og får tett oppfølging både fra fadderen din og fra resten av advokatene våre. DNB-advokatene ledes av juridisk direktør, Audun Moen.

Kontakt oss

om dnb
Har du spørsmål? Ta kontakt med Advokat Randi Sulland