• Chatbot
  • Hjelp og veiledning
  • Finn ditt DNB-kontor
  • Avtal møte

Strategi og verdier

Where people and business thrive.

DNB Brand Image Elias.jpg

Vår strategi

Kundene velger oss, vi leverer bærekraftig verdiskaping og løsningene finner vi sammen. Slik blir DNB et sted der vi gir gode vekstvilkår for kunder, samfunn og våre medarbeidere. Dette beskriver hvordan vi vil ha det i DNB.

Strategien vår tar utgangspunkt i at vi lykkes best når vi bygger på våre styrker og utnytter mulighetsrommet som finnes rundt oss. Konsernets strategi skal guide oss i møte med kravene fra verden omkring oss.

Gode finansielle resultater gir oss økt mulighet til å investere i bedre tjenester. Det samme gjør arbeidet med å identifisere og håndtere risiko som kan påvirke måloppnåelsen vår, og arbeidet med å sikre god etterlevelse. Slik bevarer vi tillit fra kunder, eiere, myndigheter, ansatte og samfunnet. Det sikrer også et stabilt fundament på veien mot langsiktig bærekraftig verdiskaping.

Strategiske ambisjoner

Kunden velger oss

Vi strekker oss for at kunden skal velge oss. Kundene skal oppleve oss som proaktive og nyskapende, og samtidig trygge og lyttende. Vi skal utforske nye forretningsmodeller som bygger på data og digitale løsninger. Teknologien vår skal gi oss mulighet til å være tettere på kundene våre og mer relevant i hverdagen deres. Hver gang vi tar et valg, tar vi hensyn til kundens behov først.

Vi skal styrke langsiktige relasjoner og være en trygg partner for kunden. Vi må hele tiden jobbe for å opprettholde høy tillit og godt omdømme, og vi skal begeistre og engasjere kunden i hvert møte.

Vi leverer bærekraftig verdiskaping

Vi bygger lønnsomhet ved å utnytte styrkene våre og tar valg som forbedrer oss på lang sikt. Vi skal sikre at morgendagens digitale arkitektur er basert på et datagrunnlag som gir optimale løsninger. Innovasjonsmulighetene våre utvides gjennom modernisering av prosesser og mer effektive IT-systemer. Slik får vi bærekraftige systemer og tjenester uten at det går på kompromiss med stabilitet, sikkerhet eller eksisterende løsninger.

Vi er pådrivere for bærekraftig omstilling, og vi skal aktivt hjelpe kundene i en mer bærekraftig retning. Vi skal skape lønnsom vekst og ta valg som står seg, også når vi ser i bakspeilet.

Løsningene finner vi sammen

DNB formes av oss som jobber her. Vi løfter hverandre fram og jobber som ett lag for å levere til kundene. Vi er til enhver tid avhengig av å ha riktig kompetanse på rett sted. Derfor skal de beste ønske seg hit, få rom til å utvikle seg her og bli her. Laget vårt er mangfoldig og inkluderende, og vi skaper positive endringer sammen.

Våre verdier

Verdiene nysgjerrig, modig og ansvarlig er vår ledestjerne.

Vi er nysgjerrige når vi er interesserte, engasjerte og søker innsikt. På denne måten forbedrer vi hverdagen til kunder og kollegaer.

Vi er modige når vi går foran som et godt eksempel. Vi tør å satse, feile og lære. Vi tør å si ifra og utfordre.

Vi er ansvarlige når vi gjør det som er rett og samarbeider for å få ting gjort. Vi rådgir kunden til å ta gode valg.

Nyttige lenker

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech Blog

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.noJobb hos oss

© DNB