SAGA

 
 
SAGA er våre eksklusive fordeler - fordelene kan du bruke når du vil og vi er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg om du trenger oss.
 
 
SAGA passer for deg som har inntekt på 1 000 000 kroner, samlet husstandsinntekt på 1 500 000 og/eller plasserbar formue på 2 000 000 kroner. Inntekt/plassering må være i DNB. 
 

Alle dine SAGA fordeler

Smilende par ute i hagen
 
 
 
 
Som SAGA-kunde har du tilgang til mange fordeler. Her får du oversikt over alle, og kan se mer detaljert informasjon om hver enkelt fordel.
 
» Egen kontaktperson 
» Prioritet ved kø på telefon og chat 
» Egne fordeler i SAGA Mastercard 
» SAGA reisefordeler 
» SAGA kurtasjepris + tilgang til markedsanalyse fra DNB Markets
 

25% rabatt på treningsutstyr fra Nike + fri frakt

DNB + NIKE. Nyhet. 25% rabatt på treningsutstyr fra Nike
I samarbeid med Nike og Alpinlandslaget får du 25% rabatt + fri frakt på Kjetil Jansrud sine treningsfavoritter. Bruk rabattkode "DNBSAGA" og kjøp treningsutstyr fra Nike i nettbutikken til Torshov Sport. 
 
Tilbudet gjelder fra 13.oktober til 31.desember 2020, eller så lenge lagerbeholdningen rekker. Rabattkoden "DNBSAGA” må legges til før du betaler.
 
 

Halv pris på trening med EVO i 6 måneder + 2 PT-klipp

DNB+EVO. Få halv pris på trening med EVO
Trening gir energi og overskudd, og nå har vi fått oss en ny treningspartner i EVO. Som SAGA-kunde får du de første 6 månedene med trening på EVO til halv pris + 2 PT timer gratis. Det er ingen bindingstid eller innmeldingsavgift. Fordelen er fast i ett år fra 13.oktober 2020.
 

SAGA Mastercard

Som SAGA-kunde har du mange eksklusive fordeler i ditt Saga Mastercard fra DNB. Du får tilgang til faste rabatter, supertilbud og mye mer! Mastercard Upgrade gir deg blant annet mulighet til å samle EuroBonus poeng på alle varekjøp du gjør med kortet. 
Faste rabatter
Supertilbud
Mastercard Upgrade
Bensinstasjonrabatt

Priseksempel SAGA Gull Mastercard:

Nom.rente 18,00 %, eff.rente 19,56 %, kr. 130.000 o/12 mnd. Kostnad: kr. 13.021. Totalt: kr. 143.021
 

Invester i egen helse med Dr. Dropin

dr dropin saga
Sammen med Dr. Dropin ønsker vi å bidra til å øke fokuset på kvinnehelse. Som DNB-programkunde får du derfor én gratis celleprøve hos Dr. Dropins allmennleger, som kan tas på alle Dr.Dropin sine 15 klinikker i Oslo, Asker, Trondheim, Bergen og Stavanger (ordinær pris 595,–).
 
Tilbudet gjelder for alle kvinner mellom 25 og 69 år som er anbefalt å ta livmorhalsprøve regelmessig. Bruk koden “DNBSAGA” for å benytte deg av tilbudet når du bestiller gjennom Dr.Dropin-appen til iOS eller Android. Fordelen gjelder fra 13. oktober til 30. november, 2020.
 
 

Gratis tilgang til kurs med Braive mental trening

DNB + braive. Gratis tilgang til program som styrker din mentale helse
Mental helse handler om hvordan vi har det med oss selv. I samarbeid med Braive gir vi deg kostnadsfri tilgang til behandlingsprogram for å styrke din mentale helse. Programmene er utviklet av psykologer og gir deg teknikker som hjelper deg å håndtere utfordringer du møter i hverdagen - alt fra bekymringer rundt Covid-19, stress, søvn, osv. Du får:
 
  • Kostnadsfri tilgang til programmet "Mentally strong through Covid-19"
  • Gratis mental helsesjekk som resulterer i forslag til program
 

60% rabatt på Dplay + Sport i 12 måneder

DNB + dplay. 60% rabatt på Dplay + sport i 12 måneder
Vi fortsetter vårt samarbeid med Dplay og som SAGA-kunde kan du strømme dine favoritter til redusert pris. Med 60% rabatt på Dplay + Sport i 12 måneder er det mye å spare. Tilbudet gjelder fra 13. oktober og frist for bestilling er 31.desember 2020.
 
 

75% rabatt på Dagens Næringsliv i et halvt år

SAGA + DN. 75% rabatt på Dagens Næringsliv i et halvt år
Som SAGA-kunde får du tilgang til DN digitalt + papiravisen i helgen med 75 % rabatt i 6 måneder. Totalpris for et halvt år blir 790 kroner. Du sparer 2402 kroner. Tilbudet gjelder kun nye abonnenter.
 

Egen kontaktperson

Familie på kafe
Som SAGA-kunde i DNB får du din egen kontaktperson som kan hjelpe deg med alle dine spørsmål og behov rundt bank og personlig økonomi.

Prioritet ved kø

Mann med headset som jobber på kundesenter
Som SAGA-kunde blir du prioritert i køen på 915 04800 og på chat fra nettbanken. Du har også tilgang til våre beste rådgivere med høy serviceinnstilling, som strekker seg litt lengere for deg som SAGA-kunde.
 
Våre rådgivere er tilgjengelige på telefon fra 07:00-23:00 hver dag. Chatboten vår Aino svarer på spørsmål hele døgnet. 
 

SAGA boliglån

Par som sitter i sofa
Du kan få rådgivning og finansiering ved kjøp av bolig og investeringsobjekter i inn- og utland. Vi hjelper deg også med å finne forsikringsløsninger som passer dine behov.
 
 

SAGA kort

jente i bakeri
SAGA-kortene har fordeler som drivstoffrabatt, faste rabatter i utvalgte butikker og Supertilbud. I tillegg får du muligheten for opptjening av SAS Eurobonuspoeng.
  
Nominell rente på SAGA Mastercard er 18,00 %, effektiv rente 20,21 %, 150.000 kroner o/12 mnd. Totalt 165.492 kroner.*

» Les mer om SAGA kort

SAGA bil

vennegjeng på tur
Vi har gode betingelser på billån. 
 
» Les mer på våre SAGA bilsider
 

SAGA reise

Familie på reise
Reisen kan bli ekstra behagelig med fordelene fra SAGA og du får hjelp til booking og gode priser på for eksempel leiebil.
  

SAGA kurtasjepris

Graf som illustrerer aksjepris
Våre SAGA-kunder har en egen aksjekurtasjepris på 65 kr. Du får også tilgang til DNB Markets sine WEB sendinger og analyser.