SAGA

 
  • SAGASAGANøkkelen til eksklusive fordeler og unike opplevelser
 
SAGA er våre eksklusive fordeler - fordelene kan du bruke når du vil og vi er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg om du trenger oss.

SAGA passer for deg som har inntekt på 1 000 000 kroner, samlet husstandsinntekt på 1 500 000 og/eller plasserbar formue på 2 000 000 kroner.
 

Alle dine SAGA-fordeler

mann og dame som ler
Her finner du oversikten over alle fordelene du har som SAGA-kunde og kan se mer detaljert informasjon om hver enkelt fordel.


» Se alle dine SAGA-fordeler

SAGA bolig

saga far og sønn i stue med flyttesker
Du kan få rådgivning og finansiering ved kjøp av bolig og investeringsobjekter i inn- og utland. Vi hjelper deg også med å finne forsikringsløsninger som passer dine behov.

» Les mer på våre SAGA boligsider
 

SAGA bil

vennegjeng på tur
Vi har gode betingelser på billån. I tillegg får du fordeler på dekkskift og leiebil hos utvalgte forhandlere.» Les mer på våre SAGA bilsider

SAGA service

familie som spiser
Du blir prioritert i køen på 915 04800 og på chat i nettbanken.
Trenger du hjelp til booking av billetter, bord eller andre ting om du for eksempel er på reise ringer du vår Concierge Service på 800 81 030.

» Se alle dine SAGA servicefordeler

 

SAGA kort

jente i bakeri
SAGA-kortene har fordeler som drivstoffrabatt, faste rabatter i utvalgte butikker og Supertilbud. I tillegg får du muligheten for opptjening av SAS Eurobonuspoeng.
  
Nominell rente på SAGA Mastercard er 18,00 %, effektiv rente 20,21 %, 150.000 kroner o/12 mnd. Totalt 165.492 kroner.*

» Les mer om SAGA kort

SAGA reise

SAGA mann med sykkel
Reisen kan bli ekstra behagelig med fordelene fra SAGA og du får hjelp til booking og gode priser på for eksempel leiebil.

» Se dine SAGA-reisefordeler

Andre fordeler

Du kan selvfølgelig også bruke alle våre andre fordeler, som for eksempel suveren tilgjengelighet, Mastercard med Supertilbud, og kort behandlingstid på lånesøknader.