Til Kort

Innkjøpskonto

Handler din bedrift på nett? Innkjøpskonto fungerer som et virtuelt kredittkort som gjør det enkelt å kjøpe varer og tjenester trygt på nettet. 

  • Et virtuelt kort for alle kjøp på nett

  • Oversikt over alle kjøp samlet på én faktura

  • Fungerer i alle nettbutikker som aksepterer betaling med Mastercard

Bestill innkjøpskonto

For å bestille må du ha signaturrett, tilgang til selskapets eierstruktur og BankID/BankID på mobil. Produktet leveres av vår samarbeidspartner SEB Kort.

Innkjøpskonto

Årspris 300 kr

Gjør netthandel enklere

Innkjøpskonto gir bedre oversikt over tidligere fakturaer og innbetalinger, samt ufakturerte kjøp. Ved kjøp av for eksempel flybilletter inneholder fakturaen passasjernavn, reiserute og avreisedato.

Innkjøpskonto utstedes med firmaansvar, og er knyttet til Mastercard sitt betalingsnettverk som inkluderer Mastercard Identity Check for tryggere netthandel.

Hvordan fungerer innkjøpskonto?

Innkjøpskonto fungerer som et virtuelt kredittkort. Hver bruker mottar hver sin kortinformasjon med akkurat samme opplysninger som på et normalt kredittkort.

Det er viktig at det er én bruker per kortinformasjon, da Mastercard Identity Check sender SMS til brukerens mobiltelefon for å bekrefte kjøpet.

Det er en administrator som kontrollerer hvilke brukere som har kortinformasjon. Administratoren kan logge seg inn i Kortadmin for full oversikt over transaksjoner og fakturaer.

Logg inn i Kortadmin

Ofte stilte spørsmål om Innkjøpskonto

Våre kort

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB EiendomHun InvestererDNB Ung

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernPrisliste

© DNB