• Chatbot
  • Hjelp og veiledning
  • Finn ditt DNB-kontor
  • Avtal møte

Concierge service

Concierge har spesialisert seg på å løse dine behov. Enten du ønsker noe ekstra her hjemme, eller når du skal ut og reise. De gir deg unike muligheter, fordeler, kurs og opplevelser.

Dame på ferie tar bilde av vernazza

Slik får du tilgang

Når du blir kunde i Private Banking får du tilsendt en registreringslenke. Etter du har registrert deg får du tilgang til en plattform hvor du kan bestille restauranter, reiser og opplevelser. Du kan kontakte Concierge på chat, e-post og på telefon.

Tjenesten leveres av Ten Lifestyle som er et globalt verdensledende selskap innen Concierge tjenester. Det er gratis å bruke Concierge, det du må betale for er det du bestiller. Betaling belastes ditt Private Banking Visa eller Mastercard.

Tilgang til bord på restauranter

 Gourmetmåltid klar til å bli servert

Finn de beste restaurantene i byen du bor i eller skal besøke, Med «Held Tables» får du tilgang til restauranter med venteliste.

Hvor skal du reise?

 Luksusresort i Phuket

Planlegger du ferie, men har ikke nok tid til å sette deg inn i hva reisemålet kan tilby?

På plattformen finner du en rekke reiseguider som er tilgjengelig for deg. Du får også 10 - 15 % rabatt ved booking av hotellrom på over 650.000 tre- til fem stjernes hoteller i hele verden.

Spesielle opplevelser for deg

Service hotel Reise

Du får tilgang til digitale arrangementer kun for inviterte, arrangert av Michelin-stjernekokker, kunstkritikere, prisvinnende forfattere og mer.

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech Blog

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.noJobb hos oss

© DNB