• Chatbot
  • Hjelp og veiledning
  • Finn ditt DNB-kontor
  • Avtal møte

Flyplasslounger

Som Private Banking-kunde får du tilgang til flyplasslounger i Norge og i utlandet.

Dame og mann som går

Få tilgang til flyplasslounger verden over

Med LoungeKey får du tilgang til flyplasslounger over hele verden, inkludert Oslo, Bergen og Stavanger. I loungene kan du spise, drikke og slappe av når du er på reise. I appen Mastercard Airport Experiences i App Store eller Google Play finner du alle tilgjengelige lounger med tilhørende fasiliteter. Her får du også oversikt over dine tilgjengelige besøk. Når du besøker en lounge, se etter LoungeKey logoen. Henvend deg til personalet og opplys om at du har tilgang til LoungeKey, vis frem appen eller ditt Private Banking Mastercard.

Du har 8 gratis besøk per kalenderår. Ønsker du å ha med deg medreisende gjester i loungene er det mulig, (deg og én gjest tilsvarer to besøk).

Det blir reservert et beløp for besøket i loungen. Reservasjonen er en 'pre-autorisasjon' som tilbakeføres/slettes etter noen dager. Grunnen til dette, er at det sjekkes at kortet er gyldig og eventuelt har dekning for betalte besøk. Fordi det reserveres et beløp på Mastercardet ditt, må det være tilgjengelig kreditt for dette beløpet på kortet for å komme inn på loungen. Er det overtrekk, purring eller er hele kreditten på kredittkortet benyttet, får du ikke brukt kortet på loungen selv om du har gratis besøk tilgjengelig.

Hva skjer når jeg har brukt alle mine gratis besøk?

Selv om du har brukt opp dine gratis loungebesøk har du har tilgang til loungene med ditt Mastercard eller Mastercard Airport Experiences-appen. Besøk utover de gratis besøkene du har per år, vil bli belastet ditt Mastercard og fremkomme på neste faktura.

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB EiendomHun InvestererDNB Nyheter

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernPrislisteSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.no

© DNB