• Kontakt oss
  • Hjelp og veiledning
  • Chatbot

Våre investeringsløsninger

Vi tilbyr to ulike investeringsløsninger som begge er aktivt forvaltet. Du velger strategi, og overlater forvaltningen av din formue til oss.

Storseisundet Atlanterhavsveien

Våre løsninger

Private Banking Premium

Våre beste råd i en fondsløsning - du velger fondsprofil, våre profesjonelle forvaltere tar seg av resten. Din portefølje vil alltid være oppdatert med vårt gjeldende markedssyn. Fondene forvaltes av et team som har levert god og konsistent avkastning over tid.

Aktiv forvaltning

Ved aktiv forvaltning overlater du forvaltningen av din formue til oss. Dine verdier står i sentrum for vår relasjon, og sammen skal vi identifisere hvordan vi best sikrer disse på en god måte.

Valget er ditt
Vi tar utgangspunkt i dine ønsker og behov ved sammensetningen av din portefølje. Du bestemmer selv investeringsstrategi og rammer for forvaltningen.

Mer frihet
Som kunde får du profesjonell og individuell forvaltning, uten at du behøver å bruke verdifull tid på å analysere og overvåke finansmarkedene.

Taktisk allokering
Vi tilbyr en rekke investeringsmandater med forskjellige egenskaper, strategier og aktivaklasser. Vår løsning er basert på aktiv forvaltning med betydelig rom for taktisk allokering i tråd med vårt gjeldende markedssyn.

Vi holder deg oppdatert
Våre oversiktlige rapporter viser deg status og utvikling på din portefølje. Sammen går vi regelmessig gjennom investeringsstrategien for å sikre at den fortsatt passer til din situasjon, dine forventninger og dine mål.

Aktiv forvaltning er et samarbeid mellom DNB Private Banking og DNB Asset Management som har konsesjon til å yte aktiv forvaltning.

Hva drev avkastningen?

Seniorstrateg Lars-Erik Aas snakker med Torje Gundersen, seksjonsleder og porteføljeforvalter i WM DAM Global Tactical Asset Allocation

Langsiktig avkastningsforventninger

Her er våre estimater for avkastningsforventninger (7-10 år) for de største aktivaklassene. Estimatene er ikke ment å gi indikasjoner på markedstiming, men er et viktig bidrag i vårt arbeid og våre vurderinger rundt høsting av langsiktige risikopremier i finansmarkedene.

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech Blog

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.noJobb hos oss

© DNB