• Chatbot
  • Hjelp og veiledning
  • Finn ditt DNB-kontor
  • Avtal møte

Formuesforvaltning

Mann og dame som går

Personlig rådgivning, tilpasset deg

Formuesforvaltning handler om å legge en langsiktig plan for fremtiden. Sammen finner vi en løsning som er tilpasset dine behov og du har mulighet til å være så involvert som du ønsker.

På denne siden kan du lese mer om de tre alternativene du som Private Banking kunde har hos oss.

1. Diskresjonær forvaltning

Ved diskresjonær forvaltning overlater du forvaltningen av din formue til oss. Dine verdier står i sentrum for vår relasjon, og sammen skal vi identifisere hvordan vi best sikrer disse på en god måte. Vi tar utgangspunkt i dine ønsker og behov ved sammensetningen av din portefølje. Du bestemmer selv investeringsstrategi og rammer for forvaltningen.

Som kunde får du profesjonell og individuell forvaltning, uten at du behøver å bruke verdifull tid på å analysere og overvåke finansmarkedene. Vi tilbyr en rekke investeringsmandater med forskjellige egenskaper, strategier og aktivaklasser. Vår løsning er basert på aktiv forvaltning med betydelig rom for taktisk allokering i tråd med vårt gjeldende markedssyn.

Våre oversiktlige rapporter viser deg status og utvikling på din portefølje. Sammen går vi regelmessig gjennom investeringsstrategien for å sikre at den fortsatt passer til din situasjon, dine forventninger og dine mål.

Diskresjonær forvaltning er et samarbeid mellom DNB Private Banking og DNB Asset Management som har konsesjon til å yte aktiv forvaltning.

2. Investeringsrådgivning

God og langsiktig formuesforvaltning står i sentrum i vår dialog med deg, men du tar selv beslutningen.

Hos oss får du et bredt produktspekter fra DNB og andre anerkjente leverandører. Vi gir deg tilgang til analyser, markedssyn og anbefalinger. Du bestemmer selv allokeringen i porteføljen.

Vi gir deg tilgang til unike fond fra DNB og anerkjente norske og internasjonale leverandører. Fondene velges ut gjennom en grundig seleksjonsprosess gjennomført av våre erfarne fondsanalytikere.

Se våre fond

3. Full kontroll

Du gjør egne analyser og produktvalg og får ingen rådgivning og anbefalinger fra oss. Vi legger til rette for effektiv gjennomføring av kjøp og salg av verdipapirer gjennom digitale løsninger. I nettbanken får du oversikt og rapporter.

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB EiendomHun InvestererDNB Nyheter

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernPrislisteSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.no

© DNB