• Kontakt oss
  • Hjelp og veiledning
  • Chatbot

Formuesforvaltning

Forvaltning av formue handler om å legge en langsiktig plan for fremtiden, vi kan hjelpe deg med å bevare og utvikle din.

Folk på ski i Alpene

Vil du vite mer om Private Banking?

I Private Banking finner vi løsninger tilpasset dine behov, og passer for deg som har minst 3.000.000 kroner i investerbar formue.

Våre løsninger

Vi jobber systematisk gjennom vår rådgivningsprosess hvor vi analyserer og kartlegger dine forventninger, slik at vi finner en løsning som er tilpasset dine behov. Forvaltning av din portefølje kan struktureres på flere måter avhengig av hvor mye du selv ønsker å være involvert. Dette er løsningene vi tilbyr, og det er også mulig å ha en kombinasjon av disse.

Overlat forvaltningen av din formue til oss

Vi tilbyr to ulike løsninger som begge er aktivt forvaltet. Du velger strategi, og overlater forvaltningen av din formue til oss.  

Vi forvalter midlene på tvers av aktivaklasser i samsvar med dine risikopreferanser. Her gir vi tilgang til alle våre ressurser og kompetanse på kapitalforvaltning pakket inn i en helhetlig løsning. Vi gir deg en portefølje basert på din strategi og vårt markedssyn. Våre forvaltere sørger for en disiplinert, konsistent og profesjonell gjennomføring

» Les mer

Sammen blir vi enige om forvaltning av din formue

Ved investeringsrådgivning gir vi deg tilgang til analyser, markedssyn og anbefalinger, men du tar selv beslutningen. Hos oss får du et bredt produktspekter fra DNB og andre anerkjente leverandører. Du bestemmer selv allokeringen i porteføljen.

Du styrer selv din forvaltning 

Når du forvalter din formue selv, gjør du egne analyser og produktvalg og du får ingen rådgivning og anbefalinger fra oss. Vi legger til rette for effektiv gjennomføring av kjøp og salg av verdipapirer gjennom digitale løsninger. I nettbanken får du oversikt og rapporter.

Storseisundet Atlanterhavsveien

Private Banking fond

Vi gir deg tilgang til unike fond fra DNB og anerkjente norske og internasjonale leverandører.De eksterne fondene velges ut gjennom en grundig seleksjonsprosess gjennomført av våre erfarne fondsanalytikere. Som Private Banking-kunde skal du være trygg på at fondene er kvalitetssikret, og fond som vi mener er de beste av de beste.

  • Les mer
Atlanterhavsveien

Kapitaleieren 2024

Perspektiver og langsiktige avkastningsforventninger.

Vi belyser ulike temaer, utviklingstrekk og trender med stor betydning for langsiktige norske kapitaleiere – uavhengig av størrelsen på forvaltningskapitalen.

Langsiktig strategi, derfor bør du holde deg til planen

Seniorstrateg Lars-Erik Aas snakker med investeringsdirektør Tore André Lysebo om plan for investeringsstrategi.

DNB Markets

DNB Markets er Norges ledende verdipapirforetak. De tilbyr et bredt produktspekter til alle kundesegmenter, fra personkunder til store internasjonale konsern. Som Private Banking-kunde får du lavere kurtasje på aksjehandel når du handler på nett.

Alternative investeringer

Alternative investeringer er investeringsmuligheter som ligger utenfor de mer tradisjonelle investeringene, slik som aksjer, obligasjoner og valuta. Alternative investeringer kan omfatte en rekke forskjellige eiendeler og strategier som ofte har lavere likviditet og høyere risiko enn tradisjonelle investeringer. 

DNB Private Equity
DNB Private Equity er en av de ledende private equity-investorene i Norden, med mer enn 25 års historie med sterk og stabil nettoavkastning.

Les mer om Private Equity

Eiendomsfond
Eiendomsfond gir investorer tilgang til en portefølje av næringseiendom.

Les mer om eiendomsfond

Hold deg oppdatert

Vi holder deg oppdatert på hva som skjer i verdens finansmarkeder.

Markedssyn

I markedssynet vil du hver måned kunne lese hva våre porteføljeforvaltere tenker om dagens finansmarked samt hvordan de investerer i denne måneden.

Markedsoppdatering

Investeringsdirektør Tore André Lysebo og seniorstrateg Lars-Erik Aas oppsummerer desember.

Utbytte-logo-876x421

Utbytte

Utbytte er podkasten som forklarer deg hva som skjer i finansmarkedene akkurat nå.

Spare-appen

Appen Spare gir deg full oversikt over dine investeringer og nyttig innsikt om finansmarkedene.

Bærekraft i fond og i vår rådgivning

Kvinne sitter på en stein

SFDR er forordningen i EUs handlingsplan for bærekraftig finans. SFDR skal sørge for at finansinstitusjoner publiserer finansielle produkters investeringsstrategi, investeringsformål og faktiske investeringer.

Forbehold/disclaimer

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech Blog

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.noJobb hos oss

© DNB