• Chatbot
  • Kundeservice

Mergers and Acquisitions

Vi er ledende i Norden på finansiell rådgivning tilknyttet oppkjøp, salg og fusjoner.

Mann i dress
  • Ledende i Norden på rådgivning innen oppkjøp, salg og fusjoner.

  • Internasjonal tilstedeværelse og stort bransjenettverk

  • Omfattende transaksjonserfaring

To forretningskvinner

Vi har en omfattende distribusjonskraft og et stort nettverk av potensielle kjøpere.

Hvorfor benytte våre M&A-tjenester?

Våre store team, dype bransjeinnsikt, og omfattende transaksjonserfaring gjør at vi er unikt posisjonert til å bistå våre klienter under viktige transaksjoner. Med vår globale tilstedeværelse har vi dessuten et bredt spekter eksisterende relasjoner til potensielle kjøpere. Vi dekker finansiell rådgivning relatert til:

  • Oppkjøp
  • Salg
  • Fusjoner
  • Offentlige oppkjøpstilbud

Våre kunder er blant annet Private-Equity fond, virksomheter i offentlig sektor, private investorer og familiebedrifter. For mer informasjon om våre sektorteam klikk under.

Prospera-M&A-2022

Investorer har rangert oss på topp som M&A rådgivere i Norge de siste tre årene.

Best i Norge på fusjoner og oppkjøp

Når komplekse strategiske prosesser skal gjennomføres bistår vi med konkret, analytisk rådgivning for å sikre vellykkede transaksjoner. Dette reflekteres i Prospera-undersøkelsen for de tre siste årene, hvor vi har blitt rangert som best i Norge på M&A-rådgivning samlet sett. Våre oppdragsgivere er garantert et godt resultat. Vi har eksperter fra alle de viktigste industrisektorene i vår organisasjon. Ved hjelp av bred markedserfaring sikrer de effektive og ryddige prosesser for alle involverte parter.

Kontaktinformasjon internasjonalt

Financing Group (DCM)

Vi strukturerer, tilrettelegger og markedsfører obligasjoner i tillegg til alle former for banklån og institusjonelle lån. Våre styrke er rådgivning og plassering.

  • Les om DCM

Investment Banking (IBD)

Vi tilbyr et bredt utvalg tjenester til norske og internasjonale selskaper, samt til Private-Equity fond. Les mer om våre tjenester ved å klikke lenken under.

Equity Capital Markets (ECM)

Med landets største distribusjonskraft gir vi markedsledende garantier ved kapitalinnhenting i det norske aksjemarkedet.

Sektorteam

Våre sektorteam besitter dyp forståelse og erfaring fra et bredt spekter av bransjer. Les mer om vår dekning og ekspertise på de ulike sektorene ved å klikke under.

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech BlogSbanken.no

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteJobb hos ossSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.no

© DNB