• Chatbot
  • Kundeservice

Investment Banking

Vi gir strategisk rådgivning tilknyttet oppkjøp, salg og fusjoner, samt skaffer finansiering i det globale gjelds- og aksjemarkedet.

Vår Investment Banking-avdeling hjelper dere med oppkjøp, salg og fusjoner samt finansiering i det globale gjelds- og aksjemarkedet. Illustrasjonsfoto.
  • Norges ledende investeringsbank med best internasjonal plasseringsevne

  • Sterk markedskunnskap og omfattende produktekspertise

  • Bred og dyp bransjeinnsikt i alle relevante sektorer

Se utførte transaksjoner
Se utførte transaksjoner
DNB Brand Image Philippe Nydalen

Våre internasjonale medarbeidere sikrer deg som klient gode løsninger uansett behov, hjemme eller ute.

Norges største Investeringsbank

Vi i DNB Markets er stolte av vår posisjon som Norges ledende investeringsbank. Vi tilbyr tjenester til norske og internasjonale selskaper, samt Private-Equity fond. Gjennom vårt store antall transaksjoner utfører vi nesten dobbelt så mange oppdrag som vår nærmeste konkurrent i Norge.

Vi sørger for vellykkede transaksjoner i markedet, hvilket reflekteres i de årlige Prospera-undersøkelsene. Dette som et resultat av betydelig transaksjonserfaring og bred internasjonal plasseringsevne. I tillegg tilbyr våre team unik innsikt i ulike sektorer og bransjer. Som kunde av oss får du full produktbredde, tett oppfølging og tilgang til alle relevante markeder.

Vi dekker alle viktige markeder gjennom våre kontorer i Oslo, Stockholm, London, New York, og Singapore. Våre internasjonale medarbeidere og internasjonale tilstedeværelse sikrer klientene våre gode løsninger uansett behov, hjemme eller ute.

Våre sektorteam

Financing Group (DCM)

CorpFin-Prospera2021

Best på Corporate Finance

Også for 2021 ble vi rangert som nummer én på Corporate Finance samlet i Prospera. Vi rangerte også høyest på kåringene for kapitalinnhenting (ECM) samt på fusjoner og oppkjøp (M&A) i år, som i 2019 og 2020. På obligasjonssiden, ble vi i 2020 rangert som nummer én av tilretteleggerne av High Yield obligasjoner i Norden og nummer én av tilretteleggerne av Investment Grade-obligasjoner i Norge. Samtidig er vi den største tilretteleggeren av syndikerte lån i Norge. Anerkjennelsen fra undersøkelsene kommer som et resultat av gode relasjoner i markedet, og ikke minst gjennomføringskraften til hele IBD-teamet.

Kontaktinformasjon internasjonalt

Våre Investment Banking-tjenester

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech Blog

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.noJobb hos oss

© DNB