• Chatbot
  • Hjelp og veiledning
  • Finn ditt DNB-kontor
  • Avtal møte

DNB Greenhouse

Bli med oss å bygge fremtidens bank!

Fredrik Svendsen

Er du interessert i og utdannet innenfor IT, datateknologi og sikkerhet? Da kan Greenhouse være en fin karrierevei videre.

Greenhouse er et graudate-program for unge tech-talenter innen IT, datateknologi og sikkerhet. Programmet er skreddersydd for at du skal tilegne deg unik faglig kompetanse gjennom kombinasjon av teori og praksis.

Som en del av Greenhouse blir du godt kjent med banken og får muligheter til å jobbe med fagpersoner i flere ulike IT-team. Greenhouse tilbyr tre ulike linjer; ettårig for utvikling, toårig for sikkerhet og treårig for arkitektur. 

Vi fokuserer på læring og erfaringsutveksling

Uansett hvilken retning du ønsker å utvikle deg i, kan vi garantere en bratt læringskurve som forbereder deg på å mestre komplekse og krevende arbeidsoppgaver innenfor utvikling, arkitektur og sikkerhet. Vi har fokus på læring og erfaringsutveksling mellom oss i Greenhouse, slik at du får muligheten til å videreutvikle talentet ditt i trygge rammer og med klare karrieremål.

Vi tror på læring gjennom en god kombinasjon av teori og praksis. Ved siden av å jobbe som en del av et team, vil du derfor få teoretisk påfyll gjennom tett samarbeid med UiO, egenlæring, kurs og interne presentasjoner. Underveis vil du få god oppfølging av eksperter, mentorer, leder og andre medarbeidere som er her for å se til at du lykkes på din ferd gjennom programmet og videre karriere i DNB.

Vil du vite mer?

Send oss gjerne en epost, eller sjekk ut om vi rekrutterer til Greenhouse akkurat nå og legg inn en søknad.

Vi vil gjerne høre fra deg!

Tre ulike spesialiseringer 

Alle som starter i Greenhouse tar del i det samme opplegget det første året. Her vil det opparbeides erfaring innen komplekse systemer, beste praksis, metodikker og kodebaser. Uansett hvilket spor du velger videre, vil du få jobbe med ulike rammeverk, programmeringsspråk og skyløsninger, samt hvordan vi bygger bærekraftige applikasjoner og tjenester som millioner av mennesker er avhengig av. Nødvendige krav til oppetid, skalerbarhet, funksjonalitet og sikkerhet står sentralt hele veien. 

Utvikling

Denne linjen har en varighet på ett år og vil sikre deg en solid innføring i relevant kompetanse om hvordan du skal lage bærekraftige, sikre og avanserte systemer, tjenester og funksjoner for hele bankens IT-portefølje. Etter et år vil du finne en plass i banken som passer dine ambisjoner og interesser. 

Sikkerhet

Sikkerhetslinjen går over to år, og her vil du få erfaring fra et av Norges største og råeste sikkerhetsmiljøer. Du får mulighet til å lære mer om beskyttelsesmekanismer og arkitektur i komplekse systemer og nettverk, hvordan deteksjon og cyber-sikkerhetshendelser håndteres, samt få innsikt i hvordan sårbarhetshåndtering, identitet-/tilgangsstyring og sikkerhetsopplæring fungerer i praksis m.m. 

Arkitektur

Arkitekturlinjen går over tre år, og forbereder deg til å kunne jobbe som en IT-arkitekt i framtiden. Her lærer du om hvordan du designer og bygger komplekse, bærekraftige systemer og tjenester fra bunnen. Dette er systemer og tjenester som påvirker hele Norge, fra private personer og bedrifter, til utenlandske banker og andre institusjoner. Som arkitekt i DNB vil du sitte på en helt unik kompetanse der du har blitt godt versert i vår systemportefølje og hvordan det hele henger sammen, og du vil få en unik posisjon i å kunne forme morgendagens bank. 

  • Noe du lurer på? Ta kontakt

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech BlogSbanken.no

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteJobb hos ossSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.no

© DNB