• Chatbot
  • Hjelp og veiledning
  • Finn ditt DNB-kontor
  • Avtal møte

DNB Tyskland

Vi tilbyr nordiske bedrifter banktjenester, hovedsakelig europeiske betalingsløsninger. Kombinert med lokal tilstedeværelse og kundeservice i Tyskland.

Hamburg havn

Hva kan vi tilby?

Vi har lang erfaring med å betjene det europeiske markedet med betalingsprodukter, etter flere år med SEPA er vår erfaring at vi også kan betjene EU. DNB har som ambisjon å være den beste digitale banken innenfor SEPA-sonen.

Kunder vi betjener

DNB Tyskland har en fokusert strategi for å betjene datterselskaper fra nordiske konsern som er aktive i det europeiske markedet. Når bedriften din er lokalisert i EU og du har lokale ansatte som betaler skatt og sosiale kostnader, kan vi tilby deg en EURO-konto.

Våre kontanthåndterings- og betalingsløsninger kan integreres med de europeiske multicash-løsningene så vel som de globale løsningene som tilbys på tvers av DNB-konsernet.

Produkter og tjenester

kollegaer

Treasury Management

Treasury Management DNB sikrer våre kunders behov for å optimalisere sin likviditet, redusere sin finansielle risiko og investere overskytende cash i finansielle instrumenter.

Her finner du oss

Hamburg

Filiale Deutschland
Neuer Wall 72
DE-20354 Hamburg
Germany

  • Kontakt

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech BlogSbanken.no

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteJobb hos ossSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.no

© DNB