Bruk kredittkortet riktig

betaling over kasse

Bruker du kredittkortet på rett måte er det bare fordeler å hente. Du får gratis betalingsutsettelse, kundefordeler som gode tilbud og gratis reiseforsikring, og du får i tillegg tryggheten med at du kan se over fakturaen før du betaler.
God kortbruk gir god tur
Vi har inngått et samarbeid med SAS som gir deg EuroBonus-poeng på alt du kjøper. Og da mener vi alt. Fra vesker til vaskemidler. Det betyr at det er litt Paris i den nye vinterjakken din, eller litt New York i flisene til det nye badet. Det trenger ikke være litt heller, hvis du bruker kortet smart. Et stort kjøp kan faktisk gi deg en tur-retur reise.

Bruk kredittkort på nett
Du bør bruke ditt kredittkort til kjøp av tjenester eller produkter på nettet. Da kan du nemlig få en rekke gode fordeler og rabatter, i tillegg til å få gratis reiseforsikring på bestilling av ferieturer.

Rabatt på drivstoff på alle bensinstasjoner

En av de beste fordelene med kredittkort er at de har en innebygget reiseforsikring inkludert om mer enn 50 % av reisens transportkostnad er betalt med kortet.

Kredittkort gir deg også faste rabatter i en rekke kjente butikker i hele Norge, og flere ganger i året tilbys kundene supertilbud med opptil 50% rabatt i populære butikker. Du får også rabatt på drivstoff og alle varer på alle bensinstasjoner i Norge og utlandet.

Kredittkort i hverdagen
Det går fint an å bruke kredittkort som ditt dagligkort, men da må du ha en ryddig økonomi og aldri bruke mer enn det du vet. Så lenge du betaler faktura i tide og ikke bruker kredittkort til uttak av kontanter så bruker du kortet riktig.

Unngå uttak av kontanter og overføring fra kredittkortet til egen konto. Du må betale et gebyr i tillegg til 1% av beløpet for kontantuttak. Når du overfører penger fra din kredittkortkonto starter renter å løpe fra første dag.