• Chatbot
  • Hjelp og veiledning
  • Finn ditt DNB-kontor
  • Avtal møte

Hytteforsikring

Hytteforsikring dekker små og store skader på din fritidsbolig. Blir hytta så ødelagt at den ikke kan fikses, bygger vi ny for deg.

Hytte i vinterlandskap
  • Forsikre deg mot sopp og råte

  • Vi bygger opp hytta uten fradrag for alder og slitasje

  • Velg forsikringen som passer deg best

Spørsmål om kjøp av hytteforsikring?

  • Ring meg

Har du hatt uhell eller en skade?

Ung smilende dame med krøllete hår

Beste hytteforsikring i test

Vårt forsikringsselskap Fremtind er best i test på hytteforsikring i følge Bytt.no, som månedlig oppdaterer resultatene med erfaringer fra forbrukerne selv. Vi rangerer høyest på kundeservice og skadeoppgjør. Se hva mer som gjør oss best i test på forsikring.

Hva koster hytteforsikring?

Prisen på hytteforsikring beregner vi for deg. Ved å fylle ut litt informasjon om din fritidsbolig, gir vi deg en pris og anbefaler en forsikring som passer din hytte.

Pris og anbefaling baserer vi blant annet på hyttas alder, størrelse, om den har innlagt vann og strøm, og om du har andre bygninger på hyttetomta du vil forsikre. Hva slags dekning du ønsker påvirker også hva forsikringen koster deg.

Mor og barn på hytta

Hva dekker hytteforsikring?

Forsikringen dekker bygningen med fastmontert utstyr. Forsikringen kan utvides for å omfatte garasje, bod, anneks, båthus og mer. Husk å melde fra om endringer og utvidelser på hytta for å være sikker på at du er riktig forsikret.

Når du forsikrer hytta, kan du velge mellom en god basisdekning og toppdekning. Nyere hytter får ofte anbefalt toppdekning.

Skadedyr

Vil du forsikre deg mot besøk fra skadedyr velger du Hytteforsikring Topp. Da vil du få hjelp til å bekjempe mus og andre skadedyr som setter hyttedrømmen på prøve.

Sopp, råte og insektskader

Mange hytter får skader på grunn av sopp og råte. Derfor kan det være lurt å forsikre ferieboligen mot dette. Da hjelper vi deg også hvis hytta blir angrepet av treødeleggende insekter. Denne dekningen er et valgfritt tillegg.

Dekningsoversikt

Gutt sitter i en stol på hytta.

Tingene i din fritidsbolig må ha egen forsikring. Samle hytte- og innboforsikring i Fremtind slik at du får et enklere oppgjør dersom noe skulle skje.

Innboforsikring til hytte

Det er nødvendig med egen innboforsikring til hytta, i tillegg til hytteforsikring og innboforsikringen du har hjemme. Hytteforsikringen dekker nemlig bygningen og det som er fastmontert. For å få erstattet innboet i hytta, som møbler og sportsutstyr, trenger du derfor en egen innboforsikring.

Det kan være lurt å ha hytte- og innboforsikring for hytta i samme selskap. Da betaler du kun én egenandel og får et enklere oppgjør dersom hytta di får en skade.

Finansier hyttedrømmen

Lån til hytte og fritidsbolig.

Få rabatt på forsikring

Inntil 15 % samlerabatt på forsikring, og ekstra 5 % hvis du er bankkunde i DNB.

Spørsmål og svar om hytteforsikring

Flere forsikringer

Fremtind Forsikring

Som kunde i DNB får du forsikringer levert av Fremtind Forsikring – et av Norges største forsikringsselskap, med mye erfaring. Du er fortsatt kunde i DNB, og henvender deg til oss hvis du skal kjøpe forsikring, gjøre endringer, melde skade eller har spørsmål.

For å gi deg et tilbud vil DNB overføre dine personopplysninger til Fremtind. Behandlingen av disse ser du på Fremtinds personvernerklæring.

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech BlogSbanken.no

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteJobb hos ossSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.no

© DNB