Personforsikring

Skulle helsen svikte vil en personforsikring sikre deg og din familie økonomisk trygghet.

  • Sikrer deg og din familie økonomisk trygghet hvis helsen skulle svikte

  • Gratis helsetelefon inkludert i alle våre personforsikringer

Barne­forsikring

Behandlings­forsikring

Kritisk sykdom

Livsforsikring

Uføre­forsikring

Ulykkes­forsikring

Har du spørsmål om personforsikring?

Vi hjelper deg gjerne

  • Ring meg

Har du hatt uhell eller skade?

Få veiledning eller fortell oss hva som har skjedd.

Gratis helsetelefon

Helsetelefonen er en gratis tjeneste for deg som har én eller flere personforsikringer i DNB. Profesjonelt helsepersonell hjelper deg med det du lurer på, døgnet rundt. Helsetelefonen kan brukes av deg som er forsikret, ektefelle, samboer og barn som bor hjemme.

Ring helsetelefonen på 21 02 55 77.
Helsetelefonen er levert av Helsetelefonen AS. DNB/Fremtind og Helsetelefonen AS utveksler ingen informasjon eller helseopplysninger om deg.

Vilkår

Generelle vilkår for Personforsikring

Best i test!

Vårt forsikringsselskap, Fremtind, er best i test på personforsikring i følge Bytt.no, som månedlig oppdaterer resultatene med erfaringer fra forbrukerne selv. Vi rangerer høyest på kundeservice og skadeoppgjør. Se hva mer som gjør oss best i test på forsikring.

Dette bør du vite om personforsikringer

Å være riktig forsikret kan redde økonomien for deg og dine kjære hvis du skulle bli langvarig syk, ikke kan jobbe eller faller bort.

De fleste er flinke til å forsikre eiendelene sine, boligen og bilen – og de færreste glemmer å forsikre seg ute på ferie eller reise. Men har du tenkt på å forsikre deg selv, helsen og arbeidsevnen din?

Ved å være riktig forsikret i forhold til din livssituasjon i dag, får du og dine nærmeste økonomisk trygget dersom livet skulle ta en uventet vending.

Har du riktige forsikringer?

Ingen økonomier er like. Men alle er viktige. Prøv vårt rådgivningsverktøy, bli bedre kjent med din egen økonomi og ta smartere valg for fremtiden.

Sikre fremtidig arbeidsevne og inntektsgrunnlag

Din største kapital i livet er helsen og arbeidsevnen, som legger grunnlaget for hverdagsøkonomien og den fremtiden som en dag kommer. Visste du at du kan få halvert inntekten din dersom du skulle miste arbeidsevnen på et punkt i livet?

Når du er ung og skal bygge livet ditt, vil det være et enormt tap for din økonomiske fremtid om du skulle bli arbeidsufør eller få en alvorlig sykdom. Selv om det som ung føles usannsynlig, sier tallene at hver femte kvinne og hver sjette mann over 35 år er uføre i dag. Er du etablert og kanskje har både boliglån og forsørgeransvar, er arbeidsevnen din i sentrum for å sikre livsgrunnlaget for familien. Tilhører du den millionen nordmenn som lever alene, vil det være særlig belastende om arbeidsevnen skulle svikte.

En uføreforsikring kan gi deg både en engangssum og faste månedlige utbetalinger. Det sikrer at livet kan gå videre uten dramatiske endringer i levestandarden om du skulle bli alvorlig syk eller ufør i løpet av livet.

En ulykkesforsikring er en god tilleggsforsikring til andre personforsikringer. Den dekker skade som gir livsvarig medisinsk invaliditet som følge av ulykke – uavhengig av om du også har uføreforsikring.

Les mer om uføreforsikring

Sikre familieøkonomien om noe uforutsett skulle skje deg

Livsforsikring er ikke noe du går til anskaffelse av for å sikre deg selv, men for å skape et sikkerhetsnett for de du er glad i. De fleste norske husholdninger baserer familielivet på to inntekter. Dersom den ene parten skulle falle fra, betyr det en enorm omveltning i familieøkonomien. Som aleneforsørger med ansvar for barn og betjening av boliggjeld og utgifter, kan det være særlig viktig å sikre den økonomiske hverdagen.

Visste du at gjeld går i arv? Om du skulle falle fra og du har partner eller barn, arver dine kjære gjelden din og må betjene renter og avdrag. Gjeld som går inn i et arveoppgjør, kan få uante konsekvenser når hverdagen kommer. Husk at dersom dere er samboere uten barn og ønsker at dere skal arve hverandre, for eksempel for å kunne beholde boligen, må dere fastsette det i et testamente.

En livsforsikring utbetales som en engangssum ved dødsfall. Med den kan du sikre at dine kjære har mulighet til å unngå store økonomiske vanskeligheter, kan fortsette å bo i familiehjemmet og kan opprettholde den vante levestandarden.

Les mer om livsforsikring

Fremtind Forsikring

Som kunde i DNB får du forsikringer levert av Fremtind Forsikring – et av Norges største forsikringsselskap, med mye erfaring. Du er fortsatt kunde i DNB, og henvender deg til oss hvis du skal kjøpe forsikring, gjøre endringer, melde skade eller har spørsmål.

For å gi deg et tilbud vil DNB overføre dine personopplysninger til Fremtind. Behandlingen av disse ser du på Fremtinds personvernerklæring.

Våre personforsikringer

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB EiendomHun InvestererDNB Ung

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernPrislisteSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.no

© DNB