Valutahandel online

Valutahandel på Internett for bedrift

illustrasjonsfoto/ foto: yaymicro
Markets Electronic Trading (DNB MET) gir din bedrift tilgang til å følge med på, kursutvikling i valuta- og rente markedet, markedsnyheter og analyser, utføre og få oversikt over utførte valutavekslinger. MET er en tilleggsmodul i DNB Connect.
Fakta | Funksjonalitet | Tilgang og spørsmål

Informasjonen er tilgjengelig på våre sider for Bedrift
Valutahandel på Internett gir bedriftens ansatte mulighet til å holde seg oppdatert på markedsutviklingen og derigjennom sørge for raskere beslutninger og bedre tilpasningsevne i et marked i stadig endring.

Valutahandel på Internett er en tilleggsmodul i nettbanken, hvilket innebærer at tjenesten er tilgjengelig uten ekstra innlogging – såkalt Single-Sign-On.

 Tjenesten inneholder tre hovedmoduler;
  • Markedsinformasjon
  • e-Bekreftelse
  • Valutahandel
Disse tilgangene kan differensieres med hensyn til brukerens arbeidsrolle i bedriften, controller, selger, leder mm.

Tjenesten er kompatibel med alle oppdaterte nettlesere.

 

Markedsoversikt

Markedsoversikten gir deg en realtids oversikt over valuta-, rente- og råvaremarkedet. Videre finner du blant annet REUTERS nyheter, web-tv sendinger og bredt utvalg av analyser fra DNB Markets.

e-Bekreftelse

Løsningen for e-Bekreftelse vil gi deg en unik mulighet å kontrollere og godkjenne valutavekslinger gjort via DNBs meglerbord eller MET.

Les mer om e-Bekreftelse på våre Bedriftssider

Valutahandel

Denne løsningen gir deg som kunde muligheten til å avdekke valutarisikoen online. Løsningen dekker spot, termin(valutasikring) og valuta-swap på godt over 100 forskjellige valutakryss.

Mer informasjon?

For mer informasjon kontakt din kontaktperson i DNB, ring oss på 24 16 91 20 eller send oss en e-post markets.efx@dnb.no

Kontakt oss
Valutahandel på internett og
e-bekreftelse
DNB Markets
Telefon:
- Bli kunde: 24 16 90 80
- Teknisk hjelp: 24 16 91 20
» Send e-post

Vilkår og avtaler