• Chatbot
  • Hjelp og veiledning
  • Finn ditt DNB-kontor
  • Avtal møte

Kredittkort

Kredittkortet har ingen årsavgift og varekjøp er gebyrfritt. Du får 45 dagers rentefri kreditt, og flere rabatter og fordeler ved bruk.

Dame som handler på nett med kredittkort
  • Kredittkortet har ingen årsavgift

  • 45 dagers rentefri kreditt

  • Gebyrfritt varekjøp

Søk kredittkort

Priseksempel kredittkort Pluss Mastercard: nom.rente 18,60 %, eff.rente 20,27 %, kr 30.000 o/12 mnd. Kostnad: kr 3.108. Totalt: kr. 33.108

Hva er kredittkort

Et kredittkort er et betalingskort hvor du låner penger av banken i stedet for å betale med dine egne penger. Utsettelsen gis som et lån, også kalt kreditt, og er inntil 45 dagers rentefritt. Kredittkortet gir deg også gebyrfritt varekjøp, og en rekke fordeler som reiseforsikring og rabatter.

Mastercard

Fordeler med kredittkort

Et kredittkort gir deg fleksibilitet ved at du kan legge ut for et kjøp og betale tilbake senere. Betaler du tilbake før den rentefrie perioden er over, lønner det seg å bruke kredittkort til betaling.

Rabatt med kredittkort

Med kredittkort fra DNB får du tilgang til en rekke rabatter og fordeler:

Trygg handel med kredittkort

Trygg handel med kredittkort

Visste du at både ved svindel og om du vil klage på et kjøp, har du flere rettigheter og enklere vei til løsning om du betalte med kredittkort?

Når du bruker kredittkort får du utsatt betalingen, og du kan sjekke at faktura stemmer med varen som er levert ved for eksempel netthandel. Kredittkortet er ikke knyttet til din brukskonto, og det er derfor ikke dine penger som står i fare ved kortbruk.

Forsikring med kredittkort

Betaler du mer enn halvparten av transportkostnadene ved reise med kredittkort kan du få enkeltreiseforsikring inkludert. Du kan også kjøpe betalingsforsikring som dekker utgifter på ditt kredittkort.

Utsette betaling med kredittkort

Når du mottar faktura på kredittkortet kan du velge å betale hele eller kun deler av beløpet. Kredittkort gir deg muligheten til å utsette betaling, som kan være nyttig hvis det dukker opp en uventet stor kostnad.

Best bruk av kredittkort

I mange tilfeller kan betaling med kredittkort lønne seg. Husk at du får best utbytte av fordeler og rabatter med kredittkort når du betaler tilbake hele regningen ved forfall.

Tips til smart kortbruk

Spørsmål og svar om kredittkort

Vi forklarer hva kredittkort er

Kunderådgiver Margrethe forklarer hvilke fordeler kredittkort gir og hvordan du best kan bruke kredittkortet.

Beste kredittkort for deg

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech BlogSbanken.no

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteJobb hos ossSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.no

© DNB