• Kontakt oss
  • Hjelp og veiledning
  • Chatbot

Family Office

Family Office tilbyr ledende løsninger til familier med store formuer. Vi kombinerer det beste konsernet har å tilby for å bistå familier med å forvalte sin formue.

Voksent par på seilbåt

Ønsker du å bli kontaktet for å høre mer om Family Office?

Våre rådgivere hjelpe deg gjerne

Ta kontakt

Få hjelp til å forvalte familieformuen

DNB Private Banking har et eget spesialistteam som over flere år har håndtert store familieformuer med komplekse og individuelle behov innenfor alle finansielle områder. Vi er spesialister på skreddersydde løsninger hvor vi benytter hele bankens kompetanse og løsningsbredde.

Vi har rådgivere med lang og bred erfaring, som kjenner hele konsernet svært godt. For våre kunder bidrar dette til effektive og optimale løsninger.

occasione

DNB Occasione

Hva er det som gjør noen ledere ekstraordinære? Er det noe som kan læres, eller er det medfødte egenskaper?

DNB Occasione er et lederutviklingsprogram. Det er laget ut fra en klar overbevisning om at gode lederegenskaper kan tilegnes. Som deltaker i Occasione vil du lære lederskap med vekt på personlig vekst og utvikling.

Programmet går over to år, og består av 7 samlinger. Innholdet er en kombinasjon av egenutvikling, lederutvikling og dannelse. Ta kontakt med din rådgiver dersom du ønsker mer informasjon om programmet.

Forbehold/Disclaimer

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech Blog

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.noJobb hos oss

© DNB