Valutahandel på internett

DNB FX Trader

illustrasjonsbilde: meglerrommet i DNB Markets

DNB FX Trader er en handelsløsning der du enkelt kan handle valuta i nettbanken din.

Valutamarkedet er verdens største og mest likvide marked hvor det stilles priser og utføres transaksjoner hele døgnet fra natt til mandag frem til fredag kveld. Har du interesse for norsk og internasjonal økonomi og lyst til å handle i valutamarkedet kan DNB FX Trader være noe for deg.

Med DNB FX Trader har du selv mulighet til å handle i valutamarkedet hele døgnet. I handelsplattformen får du, i tillegg til muligheten til å kjøpe og selge valuta, tilgang til teknisk og fundamental analyse, en finansiell kalender samt våre web-TV sendinger. Ved behov for hjelp til bruk av tjenesten eller gjennomføring av transaksjoner kan våre meglere kontaktes på telefon hele døgnet.

FX Trader er nå også tilgjengelig på mobil og nettbrett

Marginbasert valutahandel innebærer høy risiko for tap grunnet giring. Før du begynner å handle valuta via FX Trader er det viktig at du setter deg godt inn i vilkårene for tjenesten og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.

Les mer om risiko knyttet til valutahandel
 
Bedriftskunde
For bedriftskunder har vi en egen løsning for handel av valuta på internett som gir mulighet til å drive aktiv risikostyring ved å utføre valutatransaksjoner i nettbanken.

Les mer om valutahandel på internett for bedriftskunder

 

Her ser du hvordan FX-trader fungerer