DNB portrettbilde Jamina
Et Summer Internship i DNB gir deg verdifull erfaring. Ny søknadsrunde 30. september 2018.
 

Hva?

Et Summer Internship i DNB gir deg en unik mulighet til å få erfaring fra Norges største bank. Som summer intern vil du ha utfordrende arbeidsoppgaver og få tett oppfølging gjennom hele perioden. Du vil også få anledning til å være med på et todagers caseseminar hvor alle interns samles for å løse aktuelle caser.
Oppholdet varer fra midten av juni til midten av august.
Kontakt i HR DNB
Kontaktpersoner for hver stilling finner du i stillingsutlysningene.

 
 

Hvem?

Er du nysgjerrig, engasjert og har en interesse for innovasjon og teknologi? Da ønsker vi å komme i kontakt med deg. Du bør også ha gode resultater, være flink til å kommunisere og ønske en karriere i DNB.

Følg oss på Linkedin

LinkedIn-logoen

Se også

» Internship i Juridisk

"Et Summer Internship skal henge høyt. Studentene skal forvente å få spennende og utfordrende oppgaver, og vi skal forvente at studentene bidrar til å gjøre DNB enda litt bedre i løpet av sommeroppholdet."
Konsernsjef Rune Bjerke

Vanlige spørsmål om Summer internship i DNB

Hvor lenge må jeg ha studert for å søke Summer internship?

De fleste avdelingene ønsker studenter som er ferdig med tredje eller fjerde studieår, men DNB Markets åpner for studenter fra og med andre til fjerde studieår.

Hvor viktig er karakterer for dere?

Gode akademiske resultater, spesielt i relevante fag er viktig. Men vi legger også vekt på helheten av din søknad og CV, og ikke minst at du er motivert for å jobbe hos oss.

Hvordan velger dere ut søkere til intervju?

Normalt er det HR som velger ut søkere basert på CV og søknad, skoleresulateter, motivasjon og eventuelle testresultater.  Lederne foretar selv intervjuer av de mest aktuelle kandidatene. Intervju kan blant annet foregå på telefon, eller ved personintervju.

Hvilken utdannelse krever dere for at jeg kan søke summer internship hos dere?

Dette vil komme an på hvilket område du søker summer internship i. Men alt fra humanistiske fag, teknologi og innovasjon til selvfølgelig økonomi og finans vil være aktuelle utdannelser for et summer internship hos oss.

Hvordan anbefaler dere at jeg forbereder meg til intervju?

Det viktigste er å sette seg nøye inn i hva stillingen innebærer, gjøre seg kjent med DNB som arbeidsplass, og danne seg et inntrykk av hvordan det er å jobbe hos oss. Her kan gode tips f.eks. være å snakke med noen du kjenner som jobber i DNB, lese gjennom årsrapporter eller samfunnsrapporter. Videre er det viktig at du tenker nøye gjennom din motivasjon for å søke og hva du kan bidra med i den aktuelle stillingen.

Om jeg har fått avslag en gang tidligere, kan jeg søke igjen?

Selvfølgelig kan du det!

Hvor lang tid bruker dere på å behandle søknader?

Vi bruker vanligvis 6-8 uker på å behandle søknader fra søknadsfristen.

Får jeg tilbakemelding også om jeg får avslag?

Ja, selvfølgelig. Vi legger vekt på at du får en ordentlig tilbakemelding uavhengig om du får tilbud om summer internship eller ikke, men ber om forståelse for at vi ikke alltid kan gi deg en detaljert begrunnelse for avslaget.