Spare - alt om sparing på ett sted

Spare er appen som samler alt om sparing på ett sted. Opprett sparemål og spar til de gode opplevelsene som du kan dele med de du er glad i. Last ned appen på mobilen din nå!
 

Last ned Spare fra AppStore

spare bilde og link til nedlasting

Last ned Spare fra GooglePlay

spare link til nedlasting

Få tilsendt lenke til din mobil

Send kodeord <SPARE> til 04800 så mottar du lenke til appen på mobilen din - helt gratis.
 
 

Lag egne sparemål

spare sparemål
Med Spare kan du enkelt lage personlige sparemål.
  1. Skriv inn det du vil spare til
  2. Velg et bilde som motiverer deg til å spare
  3. Skriv inn hvor mye du totalt vil spare, og du er i gang :)

Sparemålet kan knyttes til en eksisterende sparekonto, eller du kan opprette en ny ordinær sparekonto. Da kan du enkelt følge utvilkingen for hvert sparemål.

Full oversikt og morsom sparing

dame ser på mobilen
Spare gir deg en totaloversikt over alt som har med sparingen din å gjøre. Sparekontoene dine vises rett i appen - alt fra BSU og pensjonssparing til aksjer og fond. Ved å opprette sparemål kan du spare litt hver gang du trekker kortet, betaler en faktura eller du kan impulsspare når du har litt til overs.
 

Dine aksjer og fond

spare bilde av utviklingen av sparemaal
Noe av det som gjør Spare så nyttig er at du hele tiden kan følge med på utvilkingen i dine aksjer og fond. Du kan også kjøpe og selge både fond og aksjer direkte i appen mens du er på farten.

Din Pensjon

Pensjonskalkulator
Fra Oversikt i Spare appen finner du lenketeksten "Hva får jeg i pensjon?". Her kan du se hva du vil få i pensjon og kan velge å sette opp månedlig sparing eller spare et engangsbeløp. Du kan også følge med på din individuelle pensjonssparing (IPS).