• Chatbot
  • Kundeservice

Investment Banking

Vi gir strategisk rådgivning tilknyttet oppkjøp, salg og fusjoner, samt skaffer finansiering i det globale gjelds- og aksjemarkedet.

Vår Investment Banking-avdeling hjelper dere med oppkjøp, salg og fusjoner samt finansiering i det globale gjelds- og aksjemarkedet. Illustrasjonsfoto.
  • Norges ledende investeringsbank med best internasjonal plasseringsevne

  • Sterk markedskunnskap og omfattende produktekspertise

  • Bred og dyp bransjeinnsikt i alle relevante sektorer

Se utførte transaksjoner
DNB Brand Image Philippe Nydalen

Våre internasjonale medarbeidere sikrer deg som klient gode løsninger uansett behov, hjemme eller ute.

Norges største Investeringsbank

Vi i DNB Markets er stolte av vår posisjon som Norges ledende investeringsbank. Vi tilbyr tjenester til norske og internasjonale selskaper, samt Private-Equity fond. Gjennom vårt store antall transaksjoner utfører vi nesten dobbelt så mange oppdrag som vår nærmeste konkurrent i Norge.

Vi sørger for vellykkede transaksjoner i markedet, hvilket reflekteres i de årlige Prospera-undersøkelsene. Dette som et resultat av betydelig transaksjonserfaring og bred internasjonal plasseringsevne. I tillegg tilbyr våre team unik innsikt i ulike sektorer og bransjer. Som kunde av oss får du full produktbredde, tett oppfølging og tilgang til alle relevante markeder.

Vi dekker alle viktige markeder gjennom våre kontorer i Oslo, Stockholm, London, New York, og Singapore. Våre internasjonale medarbeidere og internasjonale tilstedeværelse sikrer klientene våre gode løsninger uansett behov, hjemme eller ute.

Financing Group (DCM)

CorpFin-Prospera2021

Best på Corporate Finance

Også for 2021 ble vi rangert som nummer én på Corporate Finance samlet i Prospera. Vi rangerte også høyest på kåringene for kapitalinnhenting (ECM) samt på fusjoner og oppkjøp (M&A) i år, som i 2019 og 2020. På obligasjonssiden, ble vi i 2020 rangert som nummer én av tilretteleggerne av High Yield obligasjoner i Norden og nummer én av tilretteleggerne av Investment Grade-obligasjoner i Norge. Samtidig er vi den største tilretteleggeren av syndikerte lån i Norge. Anerkjennelsen fra undersøkelsene kommer som et resultat av gode relasjoner i markedet, og ikke minst gjennomføringskraften til hele IBD-teamet.

Kontaktinformasjon internasjonalt

Våre Investment Banking-tjenester

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech BlogSbanken.no

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteJobb hos ossSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.no

© DNB