Student - Hvitt kort

visa

De hvite kortene er gebyrfrie for deg mellom 18-33 år.  

Det perfekte valget for deg som studerer, er lærling eller i førstegangstjeneste. 

Du som har Student fra før, trenger selvfølgelig ikke bestille hvitt kort. Det sender vi deg når kortet ditt løper ut. De nye fordelene ligger allerede i kortet ditt.

Dette får du

De hvite kortene er et knallbra tilbud til deg som er ung. Det er ingen årsavgift, og de kan brukes helt uten bekymring for gebyrer. I tillegg til å fjerne gebyrene har vi lagt inn mange gode fordeler i kortene. Kortene kommer nå som kontaktløse kort.

Du får reiseforsikring når over halvparten av reisen er betalt med VISA, MasterCard eller belastet kontoen din. Se avtalevilkår her

MasterCard gir deg ekstra trygghet når du shopper i utlandet eller på nett, og gir deg i tillegg jevnlige supertilbud opptil 25% på kjente merkevarer som XXL og Expert. Du velger selv om du vil ha MasterCard eller ikke.

Om du ønsker legitimasjon med bilde bakpå Visakortet, er det bare å møte opp i et av våre bankkontor med passet ditt og et stort smil. Flaggskipene på Majorstua, Karl Johan, Torgallmenningen og Solsiden har utvidede åpningstider på hverdager kl. 09.00 – 18.00 og lørdager kl. 10.00 – 16.00.

Priser

0 kroner

for bruk av konto, kort, nettbank og SMS-tjenester*. Årspris for MasterCard i Student er også 0 kroner.

*1,75 % kurspåslag ved bruk i utlandet

Se alle priser for Student her