• Chatbot
  • Hjelp og veiledning
  • Finn ditt DNB-kontor
  • Avtal møte

Flyplasslounger

Som Private Banking-kunde får du tilgang til flyplasslounger i Norge og i utlandet.

Fly på terminalen sett fra loungen
Dame og mann som går

Vis frem ditt Private Banking Mastercard eller appen

Med LoungeKey får du tilgang til over 1000 flyplasslounger over hele verden, inklusiv utenlandslounger i både Oslo, Bergen og Stavanger. I loungene kan du spise, drikke og slappe av når du er på reise.

Se etter LoungeKey-logoen, henvend deg til personalet og opplys om at du har tilgang til LoungeKey, vis frem ditt Private Banking Mastercard eller appen.

I appen Mastercard Airport Experiences i App Store eller Google Play finner du alle tilgjengelige lounger med tilhørende fasiliteter. Her får du også oversikt over dine tilgjengelige besøk.

Slik fungerer det

Du har 8 gratis besøk per kalenderår. Ønsker du å ha med deg medreisende gjester i loungene, er det mulig. Da tilsvarer deg selv og én gjest som to besøk.

Det blir reservert et beløp for besøket i loungen. Reservasjonen er en "pre-autorisasjon" som slettes etter noen dager. Grunnen til dette, er at det sjekkes at kortet er gyldig og eventuelt har dekning for betalte besøk. Fordi det reserveres et beløp på Mastercardet ditt, må det være tilgjengelig kreditt for dette beløpet på kortet for å komme inn på loungen. Er det overtrekk, purring eller er hele kreditten på kredittkortet benyttet, får du ikke brukt kortet på loungen selv om du har gratis besøk tilgjengelig.

Eksklusiv fordel for deg som Private Banking-kunde

Som Private Banking-kunde har du vårt mest eksklusive kundeprogram med bankens beste fordeler. Tilgang til flyplasslounge gjennom kundeprogram er kun for deg med kundeprogram Private Banking.

Slik blir du Private Banking-kunde

Hva skjer når jeg har brukt alle mine gratis besøk?

Selv om du har brukt opp dine gratis loungebesøk, har du har tilgang til loungene med ditt Mastercard eller Mastercard Airport Experiences-appen. Besøk utover de gratis besøkene du har per år, vil bli belastet ditt Mastercard og fremkomme på neste faktura.

Pris fra åttende besøk og for gjester er 30 USD.

Får du ikke tilgang til loungene eller har andre spørsmål

Ring LoungeKey +44 20 86 33 75 96 og de hjelper deg. De har åpent alle dager, hele døgnet.

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech BlogSbanken.no

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteJobb hos ossSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.no

© DNB