• Chatbot
  • Kundeservice

Aksjehandel for bedrifter og profesjonelle kunder

Vi er markedsledende på megling, analyse, ordreutførelse og Corporate Access i Norge.

DNB Markets tilbyr kjøp og salg av aksjer for bedrifter gjennom aksjehandel på nett, og via megler. Illustrasjonsfoto av dresskledde mennesker.
  • Markedsledende meglerhus i Norge

  • Global markedstilgang og stor plasseringsevne

  • Fornøyde investorer har gitt oss førsteplassen hos Prospera flere år på rad

Skjerm som viser Infront by DNB i bruk av en aksjehandelskunde.

Infront gir deg mulighet til å kjøpe og selge i realtid. Prøv løsningen gratis i 14 dager!

Kjøp og selg med realtidskurser!

Infront by DNB er en av markedets beste og mest avanserte børsterminaler for realtidsinformasjon og elektronisk aksjehandel. Selv om du allerede har testet et realtidssystem anbefaler vi deg å teste Infront. Vi lover deg en god opplevelse!

Les mer og bestill tjenesten her

Skal du handle aksjer på vegne av din bedrift?

Dere må registrere LEI* før handel kan skje (*Legal Entity Identifier)

Personlig aksjehandel via megler

Vi tilbyr fremdeles personlige meglertjenester for investorer som handler store volumer (kurtasje 500 kroner). Våre meglere leverer skreddersydde løsninger for hver enkelt kunde. God rådgivning hvor bærekraftperspektivet er integrert, i tillegg til markedets beste ordreutførelse sikrer en trygg og effektiv handel. Vårt store volum gir oss god innsikt i markedet, og tilgang til stor ordreflyt i nordiske aksjer.

Les mer om bærekraft i investeringsrådgivingen.

Prospera2022-domestic-equity-mhvitt-avlangt

Ledende på Execution Management

Vi er en ledende tilbyder av Execution Management i Norden. Vår globale markedstilgang og handelsinfrastruktur sikrer tilgang på god likviditet og ordreutførelse med lavest mulig markedspåvirkning. Vi tilbyr et stort utvalg av algoritmer, DMA-handel og Care-ordre.

Våre gode handelsløsninger er en av hovedårsakene til at vi i 2022 ble kåret til beste meglerhus på aksjer for åttende året på rad av Prospera. Prospera-undersøkelsen gjennomføres hvert år mot norske, profesjonelle aksjeinvestorer. Investorene sendte oss til topps i samtlige av de tre underkategoriene i undersøkelsen: Analyse, ordreutførsel (Execution Management) og selskapstilgang (Corporate Access).

For mer informasjon om handel ta kontakt med Electronic Execution Service desk på telefon (+47) 23 26 80 80 eller klikk under.

Analytiker Kelly Chen i DNB Markets analyseavdeling, tilbyr daglige rapporter om markedet og dypere selskapsanalyser, samt mer langsiktige prognoser..

Våre analytikere gir deg det beste investeringsgrunnlaget du kan få. Her ved analytiker Kelly Chen.

Topprangerte analytikere

Våre analytikere dekker totalt ni sektorer og over 200 selskaper i det nordiske aksjemarkedet. Over 40 av analytikerne er globalt tilstedeværende, tett på markedene og selskapene de følger. Analytikerne jobber i team sektorvis på tvers av internasjonale grenser for å gi deg best mulig innsikt. Vi har ni prisbelønte analyseteam - alle topp 3 på Prospera.

Våre satsingsområder er energi, shipping, offshore og sjømat.

Møteplasser for selskaper og investorer

Våre Corporate Access avdelinger i Stockholm, Oslo, London og New York har spesialisert seg på å skape møteplasser for selskapsledelse og investorer. De tilrettelegger og arrangerer møter, roadshows, investorturer, events og konferanser for våre kunder.

En liste over aktuelle events og roadshows finner du innlogget på vår kundeportal DNB Alpha (velg "Events" i toppmenyen).

Kontaktinformasjon

Våre priser og vilkår

Handel med verdipapirer er underlagt strenge regler. Vi har samlet alle våre vilkår på en side. Her finner du våre forpliktelser som verdipapirforetak. I tillegg finner du informasjon om hva du som kunde er forpliktet til å sette deg inn i, og hva våre tjenester koster.

Produkter og tjenester du kan være interessert i

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech Blog

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.noJobb hos oss

© DNB