Jobb og karriere

  • PortrettJobb og Karriere
 
Menneskene er selve DNA-et i DNB. Siden 1822 har kloke hoder jobbet sammen for å finne de beste løsningene for kundene våre. I dag er DNB mye mer enn Norges største bank. Vi er et ledende teknologiselskap, som på stadig nye måter knytter mennesker og ideer til kunnskap og kapital.

Vi tilbyr et bredt spekter av karrieremuligheter, og ønsker å bygge virksomheten vår sammen med talentfulle og lidenskapelige mennesker som identifiserer seg med verdiene våre: nysgjerrig, modig og ansvarlig.
 
 

Tech i DNB

to jenter og en illustrasjon av en robot
Vil du være med å påvirke IT-utviklingen i et av Norges mest spennende selskaper? 


Vi jobber for likestilling og mangfold

ung mann og datter snakker sammen
Vi jobber ikke bare internt med likestilling og mangfold. Vi vil også bruke vår rolle i samfunnet til å bidra til økt likestilling der vi har en naturlig rolle å spille. 

» Les mer om våre ambisjoner på likestilling og mangfold
 
Vi er en inkluderende arbeidsgiver og ønsker et stort mangfold i arbeidsmiljøet vårt. Vi er blant verdens mest likestilte selskaper, og har som mål å oppnå langsiktig verdiskaping, ha fornøyde kunder og være en attraktiv arbeidsplass. For å lykkes, er vi overbevist om at vi må speile samfunnet vi er en del av. 

Vi tar godt vare på våre ansatte, og har fleksibel arbeidstid, ekstra fridager og redusert arbeidstid fra mai til august. Vi tilbyr konkurransedyktig pensjonsordning, ansattvilkår på DNBs produkter og forsikringsordninger, tilgang til hytter og leiligheter i inn- og utland, idretts- og kulturtilbud, og et bredt spekter av rabattordninger.
 

Graduate i DNB

Bilde av ung mann med illustrasjoner rundt
Er du nesten ferdig med studiene, eller har du nettopp begynt å jobbe? Bli en del av DNBs Graduate-program! Som graduate i DNB vil du bli plassert i et forretningsområde som matcher din ekspertise og dine preferanser.

DNB Eiendom

Boligprospekt som ligger på et bord
DNB Eiendom er et av Norges eldste og største meglerselskap –  vi trenger alltid dyktige meglere på laget.

 
 

Følg oss på Linkedin

LinkedIn-logoen