DNB Ung

 
Med DNB Ung får du mange fordeler. Økonomisk rådgivning er ALLTID inkludert og med chat er vi alltid tilgjengelige når du skulle trenge det. 
 

Det skal lønne seg å være ung

kornelia og levi

DNB Ung - Dine fordeler

Som ung er det mye å tenke på og som kunde i DNB skal du vite at vi alltid er her for deg. Derfor har vi samlet noen gode fordeler til deg som har DNB Ung programmet   
   
  • Boliglån for unge med personlig rådgivning 
  • Hvite kort – ingen årspris 
  • Ungpakken – innbo- og reiseforsikring 
  • Gode betingelser på billån for unge
 

Nyhet – minstekurtasje 1 kr

kurtasjekutt
Vi har satt ned minsteprisen du betaler for å kjøpe eller selge aksjer fra 29 kr til 1 kr. Den nye minsteprisen gjelder for alle som er i aldersgruppen 18-28 år og handler aksjer via nett- og mobilbanken i DNB. 
 
 

30 % rabatt på Ragnhilds Nike-favoritter

nike ragnhild
You can't stop Ragnhild 
 
Som ung er det mye å tenke på. Vi vet at det kan være smart å koble av med litt aktivitet i hverdagen. Derfor har Ragnhild Mowinckel fra Alpinlandslaget plukket ut sine treningsfavoritter til deg. 
 
Nå får du som er programkunde i DNB Ung 30 % rabatt + fri frakt på Ragnhilds treningsfavoritter fra Nike for å få den optimale treningseffekten. 
 
Bruk koden «DNBUng" og kjøp kolleksjonen i nettbutikken til Torshov Sport. Rabattkoden må legges inn før du betaler. 
 
 
Tilbudet gjelder fra 13.oktober til 31.desember, 2020, eller så lenge lagerbeholdningen rekker.  
 
 

30% rabatt på Lucas' Nike-favoritter

lucas nike
Som ung er det mye å tenke på. Vi vet at det kan være smart å koble av med litt aktivitet i hverdagen. Derfor har Lucas Braathen fra Alpinlandslaget plukket ut sine treningsfavoritter til deg. 
 
Nå får du som er programkunde i DNB Ung 30% rabatt + fri frakt på Lucas’ treningsfavoritter fra Nike for å få den optimale treningseffekten. 
 
Bruk koden «DNBUng" og kjøp kolleksjonen i nettbutikken til Torshov Sport. Rabattkoden må legges inn før du betaler.  
 
 
Tilbudet gjelder fra 13.oktober til 31. Desember, 2020, eller så lenge lagerbeholdningen rekker. 
 

Mentalt sterk med Braive

dnb braive
Mental helse handler om hvordan vi har det med oss selv. Har du bekymringer rundt Covid-19, sosiale medier, stress, søvn eller selvfølelse? I samarbeid med Braive får du tilgang til behandlingsprogram utviklet av psykologer for å håndtere utfordringer du møter i hverdagen og styrke din mentale helse.
 
Med DNB Ung program får du derfor kostnadsfri tilgang til programmet “See.me” (Ung i en digital verden) og "Mentalt sterk i en tid med Covid-19", og mental helsesjekk som gir deg ett gratis anbefalt program. Tilbudet varer til 31. desember 2020. 
 
 

60% rabatt på Dplay + Sport i 12 mnd

dplay
I samarbeid med Dplay kan du som har kundeprogrammet DNB Ung strømme dine favoritter fra Dplay. 
 
De 4000 første som bestiller, får 60 % rabatt på Dplay + Sport i ett år (Pris 595,- | ordinær pris 1488,-). 
 
Tilbudet gjelder fra 13. Oktober og frist for bestilling er 31. Desember 2020. 
 
 

Invester i egen helse med Dr. Dropin

dr dropin ung
Sammen med Dr. Dropin ønsker vi å bidra til å øke fokuset på kvinnehelse. Som DNB-programkunde får du derfor én gratis celleprøve hos Dr. Dropins allmennleger, som kan tas på alle Dr.Dropin sine 15 klinikker i Oslo, Asker, Trondheim, Bergen og Stavanger (ordinær pris 595,–). 
 
Tilbudet gjelder for alle kvinner mellom 25 og 69 år som er anbefalt å ta livmorhalsprøve regelmessig. Bruk koden “DNBUng” for å benytte deg av tilbudet når du bestiller gjennom Dr.Dropin-appen til iOS eller Android. Fordelen gjelder fra 13. oktober til 30. november, 2020.
 

Nyhet - e-sport-fordeler med Nordavind DNB

nordavind banner
Vi har mange kunder som engasjerer seg i E-sport og gaming både som underholdning, avkobling, men også sportslig. Derfor har vi satt sammen en rekke fordeler til deg med Nordavind DNB som gjør at du både kan spare litt og bli litt mer inspirert. 
 
 

Endelig 18!

jenter på bro

» Dette skjer når du har fylt 18 år

Forsikring for Unge

gutt med rød jakke
Ungpakken er for deg mellom 18 og 34 år, og som trenger forsikring både for innbo og på reise.