• Chatbot
  • Hjelp og veiledning
  • Finn ditt DNB-kontor
  • Avtal møte

DNB NXT 2022

I september gikk DNB NXT av stabelen for sjuende gang under Oslo Innovation Week. Møteplassen for ideer og kapital var en suksess.

Gikk du glipp av arrangementet? Fortvil ikke, her kan du se noen høydepunkter.

Investering i mangfold

Paneldebatt

Vi hører fra Nora Bavey og Kimberly Larsen som deler innsikt om hvorfor det er smart å investere i mangfold.

Nora Bavey

Nora er en av de generelle partnerne i Unconventional Ventures, og hun deler deres innsikt om hvorfor det er viktig å investere i gründere med ulik bakgrunn.

Kimberly Larsen

Kimberly startet frilansnettverket TimetoRIOT og fellesskapet SaaS IndyRIOT, med mål om å bygge trygge nettsamfunn uavhengig av de store teknologigigantene. Hun deler deres kapitalreise.

Skalere start-up

Paneldebatt

Den USA-baserte venturekapitalisten Tanya Horowitz, Attensi-grunnlegger Anne Lise Waal, Inventure-partner Lauri Kokkila og Viking Ventures-partner Jostein Vik om hvordan man kan skalere globalt.

Anne Lise Waal

Anne Lise har lang fartstid som strategisk teknolog og har vært med på å bygge SaaS-selskapet Attensi. Her kan du lære mer om hvordan Attensi skalert globalt, og fikk amerikanske investorer om bord.

Tanya Horowitz

Tanya har over 25 års erfaring innen finansielle tjenester, de siste 9 dedikert som ventureinvestor, både i USA og Europa. Hun deler sitt perspektiv på hvordan bli global.

Se andre høydepunkter fra fjoråret

Wishful thinking? - Amir Sasson

Amir snakker rett fra leveren om entreprenørskap og innovasjonspolitikk. Her utdyper han hva som må til for å realisere de grønne drømmene og redefinere vekst.

Patient Capital and Sustainable Value Creation

I panelet møter vi moderator Andreas Fasting Østern, partner i Arctern Ventures, Kristin Aamodt, Managing Partner i Firda, Geir Førre og partner i Spintop Ventures, Finn Persson som snakker om bærekraftig verdiskaping.

Kjerstin R. Braathen

Kjerstin er konsernsjef i DNB og har lang fartids i næringslivet. Hun åpnet DNB NXT 2022 med noen gode refleksjoner om hva som skal til for å redefinere vekst, og hvordan man legge til rette for flere gode ideer.

DNB Utbytte Live - Navigere finansiell usikkerhet

Marius Brun Haugen har i denne episoden av podcasten "DNB Utbytte" med seg daglig leder i Storskogen Norge AS, Karianne Melleby, CEO i Zaptec, Peter Bardenfleth-Hansen og porteføljeforvalter i DNB, Audun W. Iversen.

Startupsamarbeid

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech Blog

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.noJobb hos oss

© DNB