• Chatbot
  • Hjelp og veiledning
  • Finn ditt DNB-kontor
  • Bli bedriftskunde
  • Avtal møte

Konferanser

Vi ønsker hjertelig velkommen!

I Norge, Sverige og Danmark har vi tett dialog med oppstartsselskap og helseklyngene, og vi jobber aktivt med å promotere industrien og selskapene gjennom våre konferanser i Oslo, Stockholm og New York. Dette er noe våre store, internasjonale kunder verdsetter, da de får unik innsikt i interessante nordiske selskap og teknologier, noe som øker sannsynligheten for at partnerskap og samarbeid etableres, eller at oppkjøp finner sted.

DNB Nordic Healthcare Conference 2022

DNB Nordic Healthcare-konferansen, gikk av stabelen 15. desember 2022. Denne konferansen har blitt en av DNBs viktigste begivenheter innen sektoren.

Om konferansen

Enten du er et selskap som er ivrig etter å komme i kontakt med et bredt spekter av investorer, profesjonalisere pitchen din eller skape nye partnerskap, er dette en årlig begivenhet du ikke vil gå glipp av. For investorer på jakt etter nye muligheter representerer konferansen en unik arena for nettverksbygging og finne neste investeringskandidat.

Les mer om konferansen (Engelsk)

Varighet 0:27 min

Nordic Life Science Days

Nordic Life Science Days er den største nordiske partnerkonferansen innenfor life science industrien.

DNB har vært en aktiv partner siden 2016, og er ansvarlig for sesjonen «Follow the Money - Investors Leading the Way to Sustainability». Neste konferanse finner sted i:

Malmø, den 28/29. september 2022

The Nordic-American Life Science Conference 2022

The Nordic-American Life Science Conference går av stabelen på Shearman & Sterling Conference Center. 599 Lexington Ave @ 52nd St, New York City.

7-8. desember 2022

  • over 15 nordiske healthcare selskap vil presentere sine unike produkter/teknologier
  • Networking der Nordiske selskap vil delta sammen med de nordiske helse klynger, handelsorganisasjoner, globale investorer og amerikanske selskap
  • Under cocktail lunsj og pauser blir det god tid til å diskutere potensielle samarbeid og ideer.

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech Blog

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.noJobb hos oss

© DNB