DNB Helse

DNBHelseBanner

Helseforsikringen skal sikre at du kommer raskt til behandling hvis du blir syk eller får en skade. Ved behov for øyeblikkelig hjelp må du ta kontakt med lokal legevakt eller nødetatene på telefonnummer 113.

 

Trenger du behandling?

To glade venninner

Helseforsikringen skal sikre at du kommer raskt til behandling hvis du blir syk eller får en skade. Vår samarbeidspartner Falck Helse hjelper deg med:

• Medisinske tjenester
• Fysikalsk behandling
• Psykologbistand

» Ta kontakt her for behandling

Har du spørsmål vedrørende din behandling?

» Ring +47 240 62 123

KriseAssistanse

Mann i telefon
KriseAssistanse er et tilbud til deg som har opplevd en akutt hendelse av en så alvorlig karakter at rask tilgang til krisepsykolog er nødvendig. Telefonen er døgnbemannet 365 dager i året.

» Ring +47 240 62 123

 

Helsetelefonen - tilgjengelig helsepersonell 24/7

Storfamilie på tur
Er du bekymret for din egen helse? Er du bekymret når barnet ditt har feber, oppkast eller utslett? Skulle du gjerne snakket med en erfaren sykepleier her og nå? Med Helsetelefonen kan du ringe og få hjelp og råd til alle døgnets tider. Du kan også få snakke med lege, få resepter og henvisninger. Gjelder for alle faste medlemmer av husstanden.


» Ring +47 240 62 220

Legetime over mobilen på videosamtale

Smilende mann foran pcskjerm
I samarbeid med Eyr tilbyr vi nå våre helseforsikringskunder en tjeneste som gjør at du kan ta legetimen over mobilen. Du kan få resepter, henvisning og svar på spørsmål om ulike symptomer og sykdommer — uten at du trenger å møte opp hos legen.

» Les mer og last ned app

Åpent man-fre fra kl. 08:00-22:00, lør-søn 10:00-22:00.
 

Nyttig informasjon

Vilkår helseforsikring

Ønsker du å kjøpe helseforsikring til din bedrift?

English version

» Click here