Du kan forhåndsbestill valuta for levering på Gardermoen. Bestilling av valuta må skje før kl. 12 to bankvirkedager før avreise.

Kurser for veksling av sedler

Nedenfor finner du en oversikt over hvilke valutaer, og kurser for disse, du kan ta ut ved vårt kontor eller i våre minibanker på Gardermoen. Merk at ikke alle valutaer er tilgjengelig i minibankene, men må kjøpes på kontoret i ankomsthallen.

Trenger du et større beløp av en bestemt valuta ber vi om at du bestiller det innen kl. 12 to bankvirkedager før avreise.

Bruk av sedler i New York og Kina

Vi har den siste tiden fått flere henvendelser fra kunder som har blitt utsatt for fingernemme taxisjåfører i New York, som bytter sedlene de mottar med sedler i lavere valører, for eksempel 50-seddel med en 5-seddel. Vi oppfordrer derfor alle kunder til å være ekstra påpasselige i slike situasjoner.

Vi har også fått tilbakemeldinger fra kunder som har vært i Kina. Der har kunder mottatt falske sedler i retur. Vær derfor forsiktig når du bruker penger på kjøpesentre, i taxi og lignende. Det er ikke uvanlig at fingernemme ansatte, i kjøpsøyeblikket, bytter ut dine ekte sedler for deretter å si at sedlene er falske og nekte å ta de imot.  Husk alltid på å sjekke og telle sedlene du mottar.