Forhåndsbestill valuta for levering på Gardermoen

Må bestilles senest to dager før henting

Kurser for veksling av sedler

Nedenfor finner du en oversikt over hvilke valutaer - og kurser for disse - du kan ta ut ved vårt kontor eller i våre automater på Gardermoen. Merk at ikke alle valutaer er tilgjengelig i automatene, men må kjøpes på våre kontor. Du kan også forhåndsbestille valuta ved å benytte skjemaet under. Bestilling av valuta må skje før kl. 12 to bankvirkedager før avreise.

Se oversikt over hvilke valutasorter som er tilgjengelig på Gardermoen

Større beløp
Trenger du et større beløp av en av valutaene ber vi om at du kontakter oss telefon 04800, tre dager før henting.
Ring oss om Reisevaluta
Hele døgnet, alle dager.

04800

» Send e-post Privat
» Send e-post Bedrift
 

Bruk av sedler i New York og Kina

Vi har den siste tiden fått flere henvendelser fra kunder som har blitt utsatt for fingernemme taxisjåfører i New York, som bytter sedlene de mottar med sedler i lavere valører, for eksempel 50-seddel med en 5-seddel. Vi oppfordrer derfor alle kunder til å være ekstra påpasselige i slike situasjoner.

Vi har også fått tilbakemeldinger fra kunder som har vært i Kina. Der har kunder mottatt falske sedler i retur. Vær derfor forsiktig når du bruker penger på kjøpesentre, i taxi og lignende. Det er ikke uvanlig at fingernemme ansatte, i kjøpsøyeblikket, bytter ut dine ekte sedler for deretter å si at sedlene er falske og nekte å ta de imot.  Husk alltid på å sjekke og telle sedlene du mottar.