båt på havet

Vi er fortsatt varsomme med aksjer

I markedssynet for oktober er vi fortsatt noe undervektet aksjer.

Aksjemarkedet er ifølge våre modeller priset litt på den dyre siden, mens resultatutviklingen er svak og vi tror forventingene til neste års vekst skal nedjusteres ytterligere.


» Les vårt markedssyn for oktober
Eirik Larsen og høstmotiv

Frokostseminar - Økonomiske utsikter

Senioranalytiker i DNB Markets, Eirik Larsen, gir oss en gjennomgang av året, og hva vi kan forvente fremover.
Sted: Hotel Los Monteros, Carretera Cádiz, Km.187, 29603, Marbella
Dato: 18. november Tid: kl. 09:30

» Påmelding (innen 11. november)

Generell informasjon

Kunder av DNB Luxembourg S.A. har ansvar for å oppfylle rapporteringsforpliktelser overfor myndighetene i landet av skattemessig bosted vedrørende midler plassert i banken og inntekt avledet derav.

 

Etter de forpliktelser som er definert av direktivet om administrativt samarbeid(direktiv 2014/107/UE) som innførte Common Reporting standard («CRS»), kan banken være juridisk forpliktet til å rapportere noen personlige opplysninger om kontohaver(e) i banken, finansiell informasjon om konti i banken, herunder kapitalinntekter og aktiva til skattemyndighetene i Luxembourg. Skattemyndighetene i Luxembourg kan utveksle denne informasjonen med skattemyndighetene i en annen jurisdiksjon eller jurisdiksjon i henhold til mellomstatlige avtaler for utveksling av finansiell kontoinformasjon. Omtrent 100 land deltar i denne automatisk utveksling av informasjon.