illustrasjonsbilde

Markedssyn mars- korreksjon i aksjemarkedet siste måned

Etter en lang periode med oppgang i aksjemarkedene fikk vi en korreksjon i februar.
Vi har ved flere anledninger skrevet at man bør være forberedt på at det med jevne mellomrom kan komme korreksjoner.  Kursnedgangen vi har sett den siste måneden har ikke vært særlig stor, og aksjer er fortsatt ikke billig priset. Imidlertid har inntjeningen i selskapene vært god og forventningene fremover er positive. Vi er derfor fortsatt nøytral vektet mot aksjer.

» Les markedssynet for mars
Påskeegg

Åpningstider i påsken

29. mars  Skjærtorsdag    08:00 – 17:30
30. mars  Langfredag       stengt
2. april     2. påskedag      stengt

Vi ønsker alle våre kunder en riktig god påske!
 

Generell informasjon

Kunder av DNB Luxembourg S.A. har ansvar for å oppfylle rapporteringsforpliktelser overfor myndighetene i landet av skattemessig bosted vedrørende midler plassert i banken og inntekt avledet derav.

 

Etter de forpliktelser som er definert av direktivet om administrativt samarbeid(direktiv 2014/107/UE) som innførte Common Reporting standard («CRS»), kan banken være juridisk forpliktet til å rapportere noen personlige opplysninger om kontohaver(e) i banken, finansiell informasjon om konti i banken, herunder kapitalinntekter og aktiva til skattemyndighetene i Luxembourg. Skattemyndighetene i Luxembourg kan utveksle denne informasjonen med skattemyndighetene i en annen jurisdiksjon eller jurisdiksjon i henhold til mellomstatlige avtaler for utveksling av finansiell kontoinformasjon. Omtrent 100 land deltar i denne automatisk utveksling av informasjon.