Illustrasjonsbilde

Markedssyn september

Vi gjør endringer i markedssynet for september og tar aksjer opp til nøytralvekt.

» Les vårt markedssyn for september
Dame i hengekøye på strand

Seminar - Feriebolig i utlandet

Drømmer du om å kjøpe feriebolig i utlandet? Da er dette seminaret noe for deg! Vi inviterer til en hyggelig kveld med foredragsholdere som har god kunnskap om de lokale markedene i Spania og Frankrike. DNB Luxemburg er også til stede og informerer om finansiering og forhold rundt valutasikring.

» Finn seminaret nærmest deg og meld deg på!

Generell informasjon

Kunder av DNB Luxembourg S.A. har ansvar for å oppfylle rapporteringsforpliktelser overfor myndighetene i landet av skattemessig bosted vedrørende midler plassert i banken og inntekt avledet derav.

 

Etter de forpliktelser som er definert av direktivet om administrativt samarbeid(direktiv 2014/107/UE) som innførte Common Reporting standard («CRS»), kan banken være juridisk forpliktet til å rapportere noen personlige opplysninger om kontohaver(e) i banken, finansiell informasjon om konti i banken, herunder kapitalinntekter og aktiva til skattemyndighetene i Luxembourg. Skattemyndighetene i Luxembourg kan utveksle denne informasjonen med skattemyndighetene i en annen jurisdiksjon eller jurisdiksjon i henhold til mellomstatlige avtaler for utveksling av finansiell kontoinformasjon. Omtrent 100 land deltar i denne automatisk utveksling av informasjon.