Puls - oversikt og kontroll på ett sted

Appen DNB Puls hjelper deg å sjonglere arbeidshverdagen
Puls er en app for deg som driver en liten bedrift. Få enkel oversikt over alle kontoer, saldoprognose, nøkkeltall sammenlignet med bransje og konkurrent og mye mer.

For å kunne bruke Puls må du være registrert som daglig leder/innehaver eller styreleder i bedriften, være bedriftskunde i DNB og ha tilgang til nettbank for bedrifter. 

Last ned for iOS

last ned puls i app store

Last ned for Android

last ned puls i google play

Ikke bedriftskunde i DNB?

knapp for  bli kunde

 
 
bilde regnskapsdata

Regnskapstall og kasseomsetning rett inn i Puls!

Legg til ditt regnskapssystem og/eller kassesystem for å få oppdaterte tall i sanntid. PowerOffice Go, Uni Economy, Visma eAccounting og iZettle er tilgjengelig i appen. Fortløpende vil vi legge til flere integrasjoner i Puls. 
 
bilde bransjesammenligning

Sammenlign med konkurrent og bransje

Gir konkurrentene dine lengre betalingsfrist på fakturaen? Hvordan ligger du an med varer på lageret eller omsetning sammenlignet med bransjen? Finn ut dette og mye mer i Puls.
 
bilde betaling

Betal og godkjenn

Du kan enkelt registrere og godkjenne betalinger i Puls. Registrer nye betalinger, eller godkjenn filer fra ditt regnskapssystem. Enkelt og greit.
 
bilde saldoprognose

Saldoprognose - gir oversikt langt frem i tid

Saldoprognosen viser hva saldoen forventes å bli fremover. Har du nok penger til å dekke det som kommer av utgifter? Her kombinerer vi data fra banken og regnskapssystemet ditt, for at du skal ha kontroll på pengestrømmene fremover.Spørsmål og svar

Hva trenger jeg for å få tilgang til Puls?

For å kunne bruke Puls må du være registrert som daglig leder eller styreleder i bedriften, være bedriftskunde i DNB og ha tilgang til konto i bedriftsnettbank.

Informasjon om hvilken rolle du har i bedriften henter vi fra Brønnøysundregisteret. Hvis du ikke er registrert som daglig leder eller styreleder må du oppdatere roller hos Brønnøysundregisteret.

Hvis du ikke er registrert som bedriftskunde, må du registrere deg først. Du kan bli bedriftskunde ved å fylle ut skjema her: Bli bedriftskunde.

Har bedriften din bedriftsnettbank i DNB, men du som daglig leder eller styreleder mangler tilgang? Ta kontakt med administrator som kan endre tilganger i innlogget nettbank.

Hva er fordelen med å dele regnskapsdata?

Både saldoprognosen, nøkkeltallene og tipsene som gis i Puls vil være mer oppdaterte og relevante for din bedrift. 

Hvilken bransje sammenlignes jeg med?

Vi henter bransjeinformasjon fra Brønnøysundregisteret, og tallene i bransjesammenligningen baserer seg på selskaper innenfor samme bransje. 

Finnes Puls kun på mobil?

Ja, Puls finnes kun som en egen app for mobil med iOS og Android. Appen kan brukes på nettbrett, men er ikke optimalt tilpasset for denne flaten. 

Koster det noe å bruke Puls?

Appen er gratis og koster ingenting å laste ned. Betaling gjennom appen følger vanlig pris, se prislisten her.

Vi ønsker å utvikle DNB Puls sammen med deg – del dine innspill!

Puls er i startgropen – og vi snekrer og bygger for å skape fremtidens løsning for deg! Du er nøkkelen til at dette skal skje, og vi ønsker å høre dine innspill til nye funksjoner du ønsker i Puls.

Du kan dele dine innspill på vår utviklingsside her.

Se også: Starte og drive bedrift, Foreninger og lag, Bedriftsavtale