Fitbit Pay

mann ser p klokke
Betal med din smartklokke fra Fitbit med Visa eller Mastercard fra DNB.
 

Kom i gang med Fitbit Pay

Hva er Fitbit Pay?

Fitbit Pay er en enkel måte å betale på hvor det fysiske kortet ditt er byttet ut med en smartklokke. Når du oppretter Fitbit Pay, lages det et token. Tokenet er en digital versjon av det fysiske bankkortet ditt.

På hvilke enheter kan jeg benytte Fitbit Pay?

Du kan benytte Fitbit Pay på Fitbit smartklokker.
 

Hvordan skaffer jeg meg Fitbit Pay?

For å kunne bruke Fitbit Pay trenger du en Fitbit klokke med Fitbit Pay.
  1. Last ned Fitbit appen i Google Play Store eller Apple App store
  2. Legg inn ditt ønskede DNB kort i appen
Fitbit Pay er nå klar til bruk.

Hvilke DNB kort kan jeg legge til i Fitbit Pay?

Du kan legge til alle DNB Visa og Mastercard kort som støtter kontaktløs betaling, se etter kontaktløssymbolet på ditt kort.
 

Bruk av Fitbit Pay

Hvor kan jeg benytte Fitbit Pay?

kontaktls

Du kan betale med Fitbit Pay i alle betalingsterminaler som godtar Visa og Mastercard kontaktløs betaling både i Norge og utlandet. 

Hvordan betaler jeg med Fitbit Pay?

Hold inne hjem-knappen på klokken din for å aktivere Fitbit Pay, kortet ditt vil da bli synlig på skjermen på klokken din. 

Koster det noe å betale med Fitbit Pay?

Det er ingen gebyr knyttet til betaling med Fitbit Pay.

Trenger jeg PIN-kode for å betale med Fitbit Pay?

Nei, du trenger ikke PIN-kode for å betale med Fitbit Pay. Derimot blir du bedt om å opprette en egen PIN-kode som gjelder for klokken, denne må aktiveres etter 24 timer eller hver gang klokken mister kontakt med pulsen din. 

Hvordan ser jeg at betalingen min med Fitbit Pay er godkjent?

Først og fremst vil du se at transaksjonene er godkjent på betalingsterminalen. Du får også bekreftelse i form av pushvarsel på din telefon.
 

Sikkerhet og Fitbit Pay

Jeg har en ukjent transaksjon utført med Fitbit Pay, hva gjør jeg?

På lik linje med andre ukjente transaksjoner reklamerer du fra innlogget nettbank. 

Jeg har mistet en enhet som har Fitbit Pay aktivert, kan Fitbit Pay bli misbrukt?

Det anbefales  at du tar kontakt for å sperre det digitale bankkortet som er tilknyttet Fitbit Pay. Du sperrer dette ved å kontakte kundeservice på +47 91504800 eller chat fra innlogget nettbank.
 
Det er mulig å sperre det digitale bankkortet og det fysiske bankkortet uavhengig av hverandre. På den måten slipper du å bestille nytt fysisk kort dersom du kun har mistet enheten med Fitbit Pay.
 
Vær oppmerksom på at sperring av det fysiske bankkortet vil kunne medføre sperring av det digitale bankkortet også. I disse tilfellene vil ikke Fitbit Pay kunne benyttes.

Er Fitbit Pay sikkert?

Ja, det er tatt en grundig sikkerhetsvurdering av DNB før Fitbit Pay blir inkludert som ny betalingsløsning i DNB. Fitbit Pay er vurdert til å oppfylle alle DNBs sikkerhetskrav. 

Kan Fitbit se mine transaksjonsdata?

Velger du å laste ned og installere Fitbit Pay appen aksepterer du Fitbit sine brukervilkår, og dermed samtykker du til å dele transaksjonsdata med Fitbit. Dette gjelder kun for transaksjoner foretatt med Fitbit Pay. Du kan når som helst trekke tilbake samtykke ved å avregistrere betalingskortet. Avregistrering av kortet kan du gjøre i Fitbit Pay eller ved å ta kontakt med DNB. Dersom du ikke bruker Fitbit Pay, blir ingen opplysninger overført til Fitbit.

Hvor kan jeg se vilkårene for Fitbit Pay?