graf

Analyse er grunnlaget for alle råd vi gir kundene våre. Vi gir deg grunnleggende kunnskap om og analyse av valuta, rente, aksje, og råvaremarkedene. Med våre rapporter med eksklusivt innhold gir vi deg et konkurransefortrinn som kan være avgjørende når du skal gjøre ditt neste trekk.

Økonomisk analyse

Våre dedikerte analytikere følger utviklingen i verdensmarkedene for å kunne tilby våre kunder dybdekunnskap når de skal orientere seg i de internasjonale kapitalmarkedene. Vi utarbeider prognoser inne makroøkonomi, valuta, renter og råvarepriser, og er stolte av å ha landets beste økonomiske analysemiljø. Dette gjør oss til en naturlig samarbeidspartner når du skal investere i det norske kapitalmarkedet, eller gardere deg mot risiko knyttet til NOK-produkter.

Kontakt oss
Fondsenter
22 47 40 00

Kredittanalyse

DNB Markets prisbelønte kredittanalyseavdeling vurderer kredittobligasjoner innenfor spesifikke sektorer som shipping, olje, offshore, industri, kraft, eiendom, bank og obligasjoner med fortrinnsrett. Kredittanalytikerne søker å bistå DNBs kunder i deres investeringsbeslutninger innenfor obligasjons- og sertifikatmarkedet. Våre analytikere drar nytte av god bransjekunnskap, erfaring og kjennskap til utstederne for å tilby det beste kredittanalyseproduktet i Norge.

Aksjeanalyse

Våre aksjeanalytikere dekker det nordiske aksjeområdet og søker å være markedsledende på DNBs globale satsningsområder, som f.eks. energi, shipping, offshore og sjømat. Kjernen av det vi kan tilby er en analysemodell som lett kan skaleres og eksporteres, og som genereres av egne sektoravdelinger. Vårt mål er hele tiden å finne nye måter å bygge verdier for våre kunder.

Analyser fra DNB Markets

Flere analyser og rapporter