Tech i DNB

Unge mennesker som jobber på digital floor i DNB
Vil du være med å påvirke IT-utviklingen i et av Norges mest spennende selskaper?
 

En kultur i forandring

DNB er mer enn bare en bank. Vår ambisjon er å være et av Europas ledende teknologiselskaper. Bank- og finansbransjen gjennomgår en enorm forandring, og kundeadferden endrer seg raskt. En kritisk del av denne transformasjonen er å etablere raskere og mer effektive måter å jobbe på.

Ved hjelp av metoder som "design thinking" og "lean startup" skaper vi tjenester som gir de best kundeopplevelsene.

Vi jobber hele tiden med å bygge en kultur av gjensidig respekt, læring og åpenhet mot våre kunder og samfunn. Vi investerer i våre folk, fordi det er de som driver forandringen.

Bankene er i endring

DNB er mer enn en bank. Vår ambisjon er å bli et av Europas ledende tekonologiselskaper. Derfor er vi stadig på jakt etter flere medarbeidere med forskjellig teknologisk bakgrunn og kompetanse.

Bank- og finans-bransjen gjennomgår nå en stor transformasjon og kundeatferd er under konstant endring. En kritisk del av dette er å etablere raskere og mer effektive prosesser i banken.
 

Metoder

Våre metoder innenfor teknologi er standardiserte og følger LEAN-prinsippet for raskest mulig og på best mulig måte å skape de løsningene våre kunder og medarbeidere har bruk for.

Med mer enn 18 millioner besøk i nettbanken og 44 millioner brukere av mobilbanken hver måned, er det viktig å utvikle brukervennlige løsninger og møte kundenes forventninger, både nå og i fremtiden. Vi benytter oss også av trinnvise og iterative metoder som Design Thinking og SCRUM til utvikling av nye løsninger.

Bruk av data

Aktører som Spotify, Facebook og Netflix har bygget sine løsninger på å innhente store mengder data fra sine kunder og benytte disse til å skape brukervennlige og personlige tilpassede tjenester.

Her har vi så mye å lære, det jobbes mye med dette nå og aktiv bruk av kundedata vil være viktig for DNB i fremtiden.
 
 
 

Finner du ingen stillinger som passer for deg akkurat nå?

Da kan du legge inn en åpen søknad og laste opp CV ved å registrere deg som bruker i vår rekrutteringsportal. Her kan du knytte CV-en din opp mot stillinger du ønsker å søke på. På denne måten får du beskjed når det dukker opp stillinger som passer deg.

På jakt etter andre jobber? Her finner du siden med alle ledige stillinger i DNB.
Kontakt
915 04800
Har du spørsmål? Du finner kontaktpersoner i alle stillingsannonsene våre.