Ledige IT-stillinger i DNB

Unge mennesker som jobber på digital floor i DNB
Vil du være med å påvirke IT-utviklingen i et av Norges mest spennende selskaper? Vi leter etter nye ansatte med ulik teknisk bakgrunn og kompetanse. Er det deg? Scroll ned for å se ledige IT-stillinger.
 

En kultur i forandring

DNB er mer enn bare en bank. Vår ambisjon er å være et av Europas ledende teknologiselskaper. Bank- og finansbransjen gjennomgår en enorm forandring, og kundeadferden endrer seg raskt. En kritisk del av denne transformasjonen er å etablere raskere og mer effektive måter å jobbe på.

Ved hjelp av metoder som "design thinking" og "lean startup" skaper vi tjenester som gir de best kundeopplevelsene.

Vi jobber hele tiden med å bygge en kultur av gjensidig respekt, læring og åpenhet mot våre kunder og samfunn. Vi investerer i våre folk, fordi det er de som driver forandringen.

Hvordan er det å jobbe i DNB?

Vekst. Den viktigste læringen foregår i hverdagen. Vi utfordrer oss selv og hverandre, og vi jobber sammen for å lære og skape bedre brukeropplevelser.

Kunnskapsdeling. Hyppige teknologiske hendelser, gode samtaler, deling av tanker og innsikt på den nyeste teknologien.

Mangfold. Vi mener at mangfold er viktig for å sikre innovasjon og verdiskapning. Som Norges største bank skal vi sikre likhet og mangfold på alle nivåer i organisasjonen.

Fordeler. Hos oss får du gode ansattfordeler som gir deg en følelse av sikkerhet, stimulerer til fysisk aktivitet og styrker ditt sosiale nettverk.
 
 
 

Finner du ingen stillinger som passer for deg akkurat nå?

Da kan du legge inn en åpen søknad og laste opp CV ved å registrere deg som bruker i vår rekrutteringsportal. Her kan du knytte CV-en din opp mot stillinger du ønsker å søke på. På denne måten får du beskjed når det dukker opp stillinger som passer deg.

På jakt etter andre jobber? Her finner du siden med alle ledige stillinger i DNB.
Kontakt
915 04800
Har du spørsmål? Du finner kontaktpersoner i alle stillingsannonsene våre.