DNB IT og Operations

DNB portrettbilde Stian

DNB har Norges mest besøkte nett- og mobilbank. Det er vi i IT stolte av. Det er vi som leverer de digitale løsningene i DNB.

Vi står i front når det gjelder å utvikle banken, oss selv og bransjen. Det skal mot og vilje til for å utfordre det eksisterende og sikre at muligheter blir til virkelighet. Det skaper et miljø der endring og utvikling er drivkraften.

Vi vet hva vi skal være gode på og hva vi trenger for å bli enda bedre. Derfor velger vi å samarbeide med verdensledende leverandører. Alt dreier seg om å kunne levere de mest framtidsrettede tjenestene og produktene til kundene våre.

Med over 800 IT-kollegaer griper vi fatt i nye utfordringer og muligheter med en slagkraft som gir resultater.  Vi er IT-arkitekter, forretningsanalytikere, prosjektledere og testledere. Sammen utgjør vi IT-styrken i DNB. Er du vår nye kollega?

Spennende utfordringer

Portrett Kristian Svantorp«I DNB har jeg funnet et miljø med stort pågangsmot og kreativitet rundt digitale tjenester. Tett samarbeid med forretningssiden og våre store internasjonale leverandører gir meg stadig spennende utfordringer»

Kristian Svantorp -  Teknisk Arkitekt i IT og Operations

Energi og stolthet

Portett Ine Strand Ljosland"I DNB skaper vi verdi for kundene våre. Selv om jeg er del av et stort konsern opplever jeg at mitt bidrag er synlig og gjør en forskjell hver dag. Det å være del av en kultur med stor endringstakt og endringsvilje gir meg energi og stolthet"

Ine Strand Ljosland – Seksjonsleder for styring og koordinering i IT og Operations