Private Banking internasjonalt

kyst by europa
Kunder som er bosatt utenfor Norge betjenes av DNB Luxembourg og får sin egen Private Banker. Vi tilbyr rådgivning av din formue og finansiering fra vårt kontor i Luxembourg.

Norsk bank i utlandet

Kunder som er bosatt utenfor Norge betjenes av DNB Luxembourg. Som kunde får du din egen Private Banker som kjenner deg og din situasjon. Vi har lang erfaring i det internasjonale markedet. Vi hjelper deg uansett hvor du er i verden og vi har kunder i over 60 land.

Vi tilbyr helhetlig formuesforvaltning

Hos oss får du internasjonal ekspertise innen formuesforvaltning og investeringsrådgivning. Vi finner den beste løsningen tilpasset deg. Du får tilgang til all kompetanse og erfaring som er samlet i DNB og fra andre anerkjente internasjonale leverandører. 

Boliglån i utlandet

Som eneste norske bank kan vi gi deg lån med pant i eiendom i Spania, Frankrike og Portugal. Våre norske rådgivere i Luxembourg kjenner til hele prosessen, og kan gi deg nyttige råd og tips om kjøp og finansiering. Du trenger ikke å ha funnet en eiendom for å søke om finansieringsbevis. Er du ikke kunde i DNB kan du fortsatt søke om lån hos oss.

Forbehold

» Les forbehold (disclaimer)