• Chatbot
  • Hjelp og veiledning
  • Finn ditt DNB-kontor
  • Avtal møte
DNB Konferansen 2024
  • Forside
  • Program
  • Foredragsholdere

Årets tema: "Hva nå, Norge?"

Norge er en liten, men åpen økonomi som opererer i en stadig mer kompleks verden. Det byr på store utfordringer, men også store muligheter.

Geopolitisk uro, energimangel, klimaendringer, det grønne skiftet og nye teknologier påvirker global økonomi så vel som lokalt næringsliv. Globale regioner konkurrerer hardere og hardere for å tekkes kapital og investeringer. Samtidig setter næringslivet i økende grad forutsigbare rammevilkår og tillit høyt på prioriteringslisten.

Norsk næringsliv har tradisjon for å være robuste i møte med utfordringer, men den raske endringstakten i omgivelsene rundt oss gjør fremtiden uklar.

DNB-konferansen 2024 setter søkelyset på endringene rundt oss og løsningene foran oss. Toppledere fra norsk næringsliv møtes for å få innsikt som gir utsikt. Eksperter fra inn- og utland deler perspektiv på Norges utfordringer og muligheter overfor en stadig mer fragmentert verdensorden. Hvordan skal man navigere gjennom usikkerheten? Hvilke konsekvenser vil den globale uroen medføre for næringslivet? Hvordan står Norge seg som mål for utenlandske kapitalkilder? Hva nå, Norge?

Sammen skal vi finne mulighetene i usikkerheten, slik at vi også framover sikrer vekst, løsninger og bærekraftig verdiskapning for samfunnet.

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech BlogSbanken.no

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteJobb hos ossSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.no

© DNB