Fakturakreditt er en enkel, internettbasert tjeneste som sørger for at du er fullt oppdatert. Tjenesten gir deg full oversikt over betalingsstrømmen og du blir spart for oppfølging og papirarbeid overfor dine kunder.

Passer for alle typer bedrifter

Vi i DNB har mange års erfaring med pengestrømmen i ulike bedrifter. Det er denne kompetansen som danner grunnlaget for Fakturakreditt. Dette produktet er spesielt tilpasset små og mellomstore bedrifter. Profesjonell kredittstyring er viktig for enhver bedrift, uansett størrelse.

Frigjort kapital

I de fleste små og mellomstore bedrifter er kundefordringene det viktigste aktivum. DNB forskutterer innbetalinger fra dine kunder slik at du får frigjort kapital. Straks salget er gjort og fakturaen sendt, utbetaler vi 75 prosent av fakturaverdien. Resten får du når kundene betaler.


Mindre papirarbeid, lett å bruke

Alt du trenger å gjøre er å fakturere kunden, og så sende din fakturainformasjon til DNB. To dager etter at du har sendt fakturaen får du 75 prosent av fakturaverdien på konto. På Internett kan du lett sjekke dine saldolister, kontoutdrag, debitorlister, rapporter, regnskapsbilag med mer. Fakturakreditt krever ingen investering i software, og tilfredsstiller høye sikkerhetskrav.

Ta kontakt

Ring oss hvis du ønsker å få mer informasjon om fakturakreditt, eller bestille tjenesten.
Se også: Salgsfinansiering, lån
Kontakt oss
Man - fre kl. 08-16
915 03626